Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lijepa je dama dosad radila kao novinar te televizijska voditeljica, a napisala je i nekoliko knjiga u kojima se uglavnom bavila pravnim temama.


Ministarstvo unutarnjih poslova Rusije odnedavno ima pojačanje na mjestu glasnogovornice. Riječ je o Irini Volk, 38-godišnjoj ljepotici iz Moskve, koju su lani čitatelji jednog tamošnjeg portala proglasili 57. najljepšom Ruskinjom.

Vezani članci Policija, ilustracija Ne prestaje šokirati: Smijenjeni šef zadarske krim policije kršio prometne propise, odbio alkotest, vrijeđao kolege? Neprimjereni komentari policajaca osvanuli na internetu Pokrenut disciplinski postupak protiv troje policajaca zbog snimke s Jaruna: "Ja bih nju provocirao jednom uporabom"

Njezin angažman nisu propustili zabilježiti niti strani portali, koji nagađaju da je dovođenje Volk povezano sa željom da se makar donekle popravi imidž ruske policije u javnosti.

Naime, tamošnji su redarstvenici na vrlo lošem glasu, a da je tome doista tako, svjedoči i jedna prošlogodišnja anketa u kojoj se čak 46% Rusa izjasnilo negativno o radu MUP-a, prenosi The Daily Beast.

Hoće li Volk biti od pomoći ostaje videti, no da atraktivna djevojka ima iza sebe golemo iskustvo, uopće nije upitno. Naime, između ostalog je radila kao novinar (imala je i vlastite kolumne), televizijska voditeljica, a napisala je i nekoliko knjiga u kojima se uglavnom bavila pravnim temama.

Ukoliko se iole znate služiti Googleom pomoću tog ćete pretraživača pronaći pregršt njezinih fotografija, a mi ćemo vam u nastavku pokazati kako se snalazi ispred kamera.