Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema iskazu policajca, Wiliams je imao krvave oči, teško je govorio i nije mogao stajati. Kad su pokušali ispitati koliko je pijan, nije mogao doći do njih.


Vozio se na skupocjenoj kosilici oko 16:30 sati, prema policijskom izvješću, na aveniji koju koriste vozači koji se vraćaju s posla. Policija ga je uhitila te je ustanovljeno kako je 'mrtav pijan' vozio motoriziranu kosilicu usred dana na prepunoj ulici u Des Moinesu u Iowi. Protiv Billyja Eugenea Williamsa (46) podignuta je optužnica zbog pijane vožnje, a nije imao ni valjanu dozvolu za upravljanje motoriziranom kosilicom.

Mrtav pijan, s 3,99 promila alkohola u krvi, oduzeo prednost Slovencu i poslao dvoje u bolnicu

Vezani članci Postavljanje kućica, ilustracija Policija se oglasila o malverzacijama kućicama koje su namijenjene stradalima na Banovini te uputila poziv građanima Policija, ilustracija U Glinskim Poljanama našla arsenal oružja: Na tavanu bila i zolja i više kilograma TNT-a

Na pitanje je li konzumirao alkohol, odgovorio je potvrdno i nije se branio. Rekao je da je popio najmanje 12 piva i zatim priznao da je jedini razlog zašto vozi kosilicu po prometnoj aveniji taj da pokušava doći do obližnje benzinske stanice kako bi kupio još piva, objavio je Des Moines Register.

Prema iskazu policajca, Wiliams je imao krvave oči, teško je govorio i nije mogao stajati. Kad su pokušali ispitati koliko je pijan, nije mogao doći do njih.

Svjedoci su potvrdili da je Williams u pijanom bunilu kosilicom ganjao susjede. Kad je izlazio iz dvorišta, posvađao se s gospodinom koji ga je opsovao, a onda ga je Williams krenuo natjeravati po kvartu tvrdeći da će ga pregaziti i pretvoriti u kompost. No, nakon nekog vremena je odustao i zaputio se po još piva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook