Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran incident

Morski lav gotovo potopio veslače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novozelandske veslače tijekom treninga napao je morski lav!

Članovi veslačkog kluba sveučilišta Otago nalazili su se na oko 200 metara od obale u luci Otago, kada ih je, bez ikakvog povoda napao morski lav.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Ilustracija Nije prvi takav napad Lav raskomadao radnika (30): Otkidao mu je dio po dio tijela, njegovu odjeću pronašli su idući dan

>> Ošamario morskog psa: 'Udario sam najjače što sam mogao'

Zaronio je ispod broda i dva puta udario snažno u njega napravivši dvije rupe u trupu. 'Osjetio sam udar i nekoliko sekundi poslije toga, voda je počela nadirati, nastala je panika', rekao je jedan od mladih veslača za lokalni list Daily Times, prenijela je agencija AP.

Najbrže veslanje tog jutra

Posada se odmah uputila prema obali, pokušavajući pobjeći od pobješnjele životinje, koja je krenula za njima. 'To je bilo naše najbrže veslanje tog jutra', istaknuo je drugi veslač, dodajući da je morski lav nastavio nasrtati na njih i na plaži.

Sean McConkey, predstavnik novozelandske službe za zaštitu morskih lavova, izjavio je da nikada ranije nije čuo za sličan slučaj. On je objasnio da su te životinje izrazito radoznala stvorenja i da često u igri udaraju u brodove. 'Gotovo ne mogu da vjerovati da je to bio agresivan napad', dodao je McConkey. Bilo kako bilo, šteta na brodu procjenjuje se na 40.000 dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene