Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RIP Master Splinter

Mogao ga je iznenaditi usred 'posla': U WC školjci ga je čekao golemi štakor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatno je koliko se lako mogu tamo naći ako to požele.

Ako to do sada niste znali, pa niste ni provjeravali WC školjku prije nego što biste sjeli, žao nam je što vam moramo otkriti jednu neugodnu činjenicu, ali štakori doista jako lako mogu izroniti ispod vaše stražnjice dok vršite nuždu.

Pročitajte i ovo Pokladno jahanje - 2 Šokačko sijelo Plemenite životinje u središtu stoljetne tradicije: "Tko je progutao konjsku dlaku, to ostaje do kraja života" Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Posljednji dokaz da je tome tako sa svijetom je podijelio korisnik mreže Reddit nadimka Cecebird, čiji je ujak u neimenovanom hotelu zatekao golemog glodavca kako pokušava izaći iz školjke.

Novorođenče preminulo u bolnici od ugriza štakora

Gospodin je, na njegovu sreću, grebanje čuo prije nego što je osjetio potrebu vršiti nuždu, a fotografija koju je zabilježio je brojne prestravila.

Kako štakori dopiru do mjesta na koja i 'kraljevi idu sami' nedavno su fantastično objasnili novinari National Geographica, pa svakako pogledajte što sve mogu pomoću tih oštrih kandži i njihove tjelesne konstrukcije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene