Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grozna smrt

VELIKA TRAGEDIJA Bebu u bolnici ugrizao štakor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novorođenče je preminulo u bolnici nakon što ga je ugrizao štakor.

Dječak je rođen 17. kolovoza u državnoj bolnici u indijskoj pokrajini Andhra Pradesh, na jugoistoku zemlje, no odmah je prebačen na pedijatrijsko liječenje zbog problema s plućima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odvratni prizori Rijeka izbacuje tisuće mrtvih štakora na plažu, a gradić se guši u smradu njihova raspadanja: "Svakog mrtvog na cesti pojela su još tri štakora" Angel Schonabaum, David Schonabaum, Delania Thurman sve puno izmeta Beba pronađena krvava s više od 50 ugriza po cijelom tijelu, uhitili roditelje: "Teško je to gledati, ovo je jedan od najgorih slučajeva"

Možete misliti kako spavaju: Pogledajte što ove slatke lukavice izvedu kada čuju mamu

Rano u nedjelju ujutro čula sam da plače. Kako nam nije dozvoljeno biti kraj inkubatora, pozvala sam sestru da ga ide vidjeti', ispričala je dječakova majka Lakshimi. Međutim, već je bilo prekasno i dječak je ubrzo preminuo od posljedica ugriza štakora.

Voditelj bolnice kazao je kako je za glodavce saznao tek u ponedjeljak ujutro te su tada zatvorili krilo bolnice. No, za malenog dječaka bilo je prekasno, piše Independent.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene