Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovaj put gangsterski

Japanci u čudu: Ministar financija OVAKAV odlazi na sastanak G20

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministri financija nisu baš poznati po tome da imaju istančan osjećaj za modu. Ali, u japanskoj Vladi sjedi jedan dužnosnik poznat upravo po specifičnom modnom izričaju.

Japanski ministar financija, 72-godišnji Taro Aso postao je iznimno popularan na Twitteru nakon što je ondje objavljena fotografija njega u gangsterskom modnom izričaju prilikom odlaska iz Tokia kako bi prisustvovao sastanku G-20 u Moskvi, piše Japan Real Time.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tlo ne miruje VIDEO Snažan potres pogodio Japan Ekološko zagađenje zbog odjeće - 1 NOVA PRAVILA EK priprema strategiju koja se neće svidjeti proizvođačima odjeće. Prosječni Europljanin godišnje kupi čak 26 kilograma robe

Taro Aso - ministar sa 'zločestim' modnim izričajem

Aso, također bivši japanski premijer, poznat je po tome da se oblači 'zločesto'. Lokalni su mediji jednom izvijestili da je hlače u struku vezao žicom, jer eto, njemu se tako htjelo.

>> Japanski ministar: 'Ljudi na cjevčicu' trebali bi požurjeti i umrijeti

Ministar koji voli mode

Mjesec i pol nakon što je postao premijer, Aso je bio poznat kao osoba koja se u Vladi najšarenije oblači. Njegova garderoba obično je veoma moderna, ali ponekad ima pregršt gafova.

Postao zvijezda na društvenim mrežama

Odjevna kombinacija koju je nosio u petak i koja je ubrzo postala viralna, izazvala je mnoge pozitivne komentare, a 'lajkala' ju je i urednica Voguea za Japan Mayumi Nakamura koja je njegovu putnu opremu nazvala 'super cool'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene