Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavili nasilnika

Mladići priskočili u pomoć ženi koju je suprug tukao na parkiralištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda bi neki tek šutke prošli i nastavili gledati svoja posla, trojica odvažnih mladića odlučili su priskočiti u pomoć bespomoćnoj ženi koju je suprug usred dana tukao na parkiralištu pomoću svjetiljke.

Snimka je preko noći postala vrlo popularna na raznim platformama, a američki su novinari u međuvremenu otkrili tko je nasilnik i s javnosti podijelili informaciju da je riječ o bivšem šerifovom zamjeniku u Oklahomi.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Nasilje u školi tučnjava profesora i učenika VIDEO Za Dnevnik Nove TV svoju stranu priče iznijeli su učenici koji su stali u obranu uhićenog profesora: "Učestalo je provocirao, spominjao mu suprugu..."

Douglas Beckham (52) se u trenutačno nalazi u zatvoru u kojemu je upravo nekoć služio kao predstavnik zakona, no njegovi nadređeni medijima nisu željeli otkriti zbog čega je otpušten iz službe 2011. godine.

Majstor jiu jitsua očitao lekciju pijancu koji je maltretirao djevojku

Beckham je u prosincu 2014. godine već jedanput uhićen zbog obiteljskog nasilja (tada je suprugu napao pomoću čekića), međutim slučaj nikada nije stigao do suda.

Beckham i njegova supruga danas žive kao beskućnici, a njihov je sukob navodno započeo nakon što joj je odbio kupiti objed u obližnjem restoranu brze hrane. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene