Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično vjenčanje

Mladenci vampiri, svećenik ubojica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako još ima vremena do Noći vještica u Ohiu je ovog vikenda održano neobično vjenčanje. Sretni mladenci bili su odjeveni u vampire, kum u gusara, a svećenik u serijskog ubojicu.

61-godišnji Jack Holsinger je odjeven u Draculu u mrtvačkim kolima u lijesu dopremljen pred oltar gdje ga je čekala 44-godišnja mladenka Connie Spitznagel odjevena u vampiricu. Kum im je bio mladoženjin sin Jack koji je bio odjeven kao Jack Sparrow iz 'Pirata s Kariba'. Svećenik Greg Kopp bio je odjeven kao ubojica iz filma 'Petak 13.', Jason.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali"

Holsinger je rekao da je to bila mladenkina ideja. 'Ovo je njezino prvo vjenčanje u crkvi. Prvi brak je sklopila samo kod matičara pa nikada nije imala pravo vjenčanje. Ona je to željela a ja sam spreman učiniti sve što želi', kazao je mladoženja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene