Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako još ima vremena do Noći vještica u Ohiu je ovog vikenda održano neobično vjenčanje. Sretni mladenci bili su odjeveni u vampire, kum u gusara, a svećenik u serijskog ubojicu.


61-godišnji Jack Holsinger je odjeven u Draculu u mrtvačkim kolima u lijesu dopremljen pred oltar gdje ga je čekala 44-godišnja mladenka Connie Spitznagel odjevena u vampiricu. Kum im je bio mladoženjin sin Jack koji je bio odjeven kao Jack Sparrow iz 'Pirata s Kariba'. Svećenik Greg Kopp bio je odjeven kao ubojica iz filma 'Petak 13.', Jason.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Pijani svećenik na Istu napravio cirkus na sprovodu: "Vidjelo se da jedva stoji na nogama. Vikao je na okupljene zbog nošenja zaštitnih maski, rekao je da svi izgledaju kao Zorro" James Caan, Marlon Brando, Al Pacino, John Cazale Znamo ga kao mafijaša Sonnyja iz kultnog ''Kuma'', ne miruje ni 49 godina kasnije, a samo rijetki u njemu i danas prepoznaju veliku zvijezdu

Holsinger je rekao da je to bila mladenkina ideja. 'Ovo je njezino prvo vjenčanje u crkvi. Prvi brak je sklopila samo kod matičara pa nikada nije imala pravo vjenčanje. Ona je to željela a ja sam spreman učiniti sve što želi', kazao je mladoženja.