Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra zarada

Mjesto u redu za kupnju iPada 2 prodala za 900 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako iskoristiti pomamu za novim iPad dvojkom i još k tome zaraditi, pokazala je jedna američka studentica. Svoje mjesto u redu ispred Appleovog dućana u New Yorku prodala je za 900 dolara.

20-godišnja Amanda Foote stala je u red za kupnju novog Appleovog iPada, ali ga nikad nije namjeravala kupiti. Svoje mjesto u redu prodala je na internetskom oglasniku i to Hazemu Sayedu, koji se bavi razvojem aplikacija, piše britanski Metro.

Pročitajte i ovo Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion... Slika nije dostupna Početna cijena 1.000 doalra Masovne dražbe kuća u New Yorku

Hazem joj je isplatio novac na ruke, a onda mu je ona prepustila svoje mjesto. 'Veliki sam obožavatelj iPada i htio sam svoj primjerak prije nego li odem na poslovni put', rekao je Sayed.

>> Novi iPad 2 bit će predstavljen 2. ožujka

'Novac planiram potrošiti na put u Floridu i kupnju karata za koncert Lady Gage', rekla je oduševljena Amanda. U istom se redu u New Yorku našao i Alex Shulimov, koji je po svoj primjerak doputovao čak iz Moskve. On ga u Rusiji namjerava prodati po puno većoj cijeni i tako dobro zaraditi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene