Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadnaravne pojave ili slučajnosti?

VIDEO: 'Ukleto' igralište u Istri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okolici Pićna nalazi se nogometno igralište koje je u manje od dvije godine postojanja odnijelo dva života i uzrokovalo bizarne nesreće. Mještani su uvjereni da se zle sile poigravaju njihovim životima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna policija uhitila vozača FOTO Strašna nesreća u Zemunu: Autobusom uletio u park pa pobjegao, ozlijeđena i djeca Slika nije dostupna državljanin kosova Nesreća u Istri: Radnik u tvornici kamene vune ostao bez ruke

Mještani Švića, dugo su čekali na novo igralište, no ono im je donijelo sve samo ne zadovoljstvo. Najbolje to zna Dean Slivar koji je tu prije godinu i pol, izgubio svog 37-godišnjeg brata. 'On se uhvatio za prečku, bacio gol na sebe i to mu je najprije tu ispod palo, i onda kako se to odbilo ga je još udarilo po glavi. Na licu mjesta je ostao mrtav', rekao nam je Slivar.

Dvije smrti i dva prijeloma u dvije godine

Da bizarnost bude još veća, točno godinu dana poslije bratove smrti, Dean je na igralištu slomio ruku. 'Ne znam ni kako, ni zašto, valjda je netko tukao, lopta me udarila i slomila ruku. Imao sam gips 40 dana, baš na godišnjicu njegovu', istaknuo je. Niti Deanov kolega nije bolje prošao, prokletstvo igrališta ga je sustiglo prije dva mjeseca kada se zapleo u mrežu gola. 'Slomio je nogu i ima šipke u njoj, zajedno s 14 šavova', objasnio je Slivar. Horor igrališta se nastavio protekle nedjelje kada je vitalni 60-godišnjak zatražio pauzu na početku utakmice. 'Što se desilo da je on nakon par sekundi pao na nos i dolje legao na travu, nakon čega nažalost, za njega nije bilo pomoći', rekao nam je Ratko Hill.

Mještani više ne znaju što da misle. 'Možda nam eto netko želi zlo, ili to je eto stvarno neka priroda koja je najjača, što mi svi znamo, jer nema jačeg od prirode', dodao je Hill. U općini Pićan vjeruju ipak da su dvije smrti i dva teška loma u dvije godine, samo slučajnost. 'Trebamo provjeriti da li je to uopće statistički značajno jer se na svim igralištima to događa, tako da mislim da je to najvjerojatnije splet nesretnih okolnosti', kazala nam je Kristina Đurović, potpredsjednica Općinskog Vijeća. Slučajnost ili zla sila, pitanje je sad. Na starom igralištu se u 40 godina nije ništa ovakvo dogodilo. Mještani se pitaju tko je sljedeći.

Vjerujete li da su neka mjesta ukleta?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene