Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarci u uniformama su slavljenice jedva uvjerili da se nisu došli razgolititi.


Desetak žena koje su u nedjelju navečer u njemačkom gradiću Bendorfu slavile 50. rođendan jedne od njih, naprosto su poludjele od oduševljenja kada su na vratima ugledale dvojicu policajaca.

Vezani članci Ilustracija (Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) U tijelu ozlijeđenog migranta pronađeno streljivo: Operiran četvrti put, još je u životnoj opasnosti Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL I policajci kreću u štrajk? "Ovisno o rezultatima ankete, intenzivirat ćemo aktivnosti tijekom predsjedanja EU-om"

Naime, vesele su žene bile uvjerene da su muškarci u uniformama zapravo striperi, pa su im počele svašta dobacivati, odnosno hrliti im u zagrljaj.

Muškarci su ženama u više navrata pokušali objasniti da su doista stigli po službenoj dužnosti zbog buke, no na njihovu žalost dame se u to naprosto nije dalo uvjeriti.

Baš naprotiv, kada su policajci zbog procedure od slavljenice zatražili broj telefona, nastao je sveopći kaos jer su sve do jedne pomislile kako će se 'rođendanka' izvanredno provesti.

Srećom po redarstvenike, koji trenutak kasnije je jedna od gošći primijetila njihov službeni automobil ispred kuće, nakon čega je društvo ipak shvatilo kako 'organi reda' nisu stigli da se razgolite.

Policajci su slavljenicu svejedno izljubili za rođendan, te su proslavu napustili zadovoljni, što zato jer su se nadobijali pusa i zagrljaja, a što i zato što su ih dame poslušale i stišale glazbu.