Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Poboljšajte svoj izgled.

'Ministrica za izgled tijela' pokazala 'adute'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U visokim potpeticama i uskoj kožnoj haljini, 32-godišnja australska ministrica Kate Ellis hrabro je pristupila svojoj kampanji kojom želi potaknuti žene da poboljšaju izgled svog tijela.

Fotografije na kojima se vidi kako ministrica za mlade pozira, objavljene su u članku o stavu čitatelja prema vlastitom tijelu. Ona slijedi pothvate još nekih australskih političarki poput ministrice obrazovanja Julie Gillard i ministrice rada Belinde Neal koje su se posebno pobrinule za svoj izgled za potrebe fotografiranja u časopisima, piše news.com. Australski mediji već su je prozvali ministricom za izgled tijela.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

‘Pomalo sam nervozna jer nisam vidjela fotografije’, rekla je Ellis, dodajući da se složila slikati za izdanje jednog australskog časopisa koji promovira zdravlje.

‘Ovo je tema na kojoj smo zaista dugo radili i ako nošenje ovakve odjeće koju inače ne biram u trgovinama, može pomoći u promociji zdravog izgleda tijela i podići svijest među čitateljima, to mora da je dobra stvar. Želim da žene budu u mogućnosti čitati časopise o ljepoti ako to žele i da još uvijek imaju samopouzdanja’, rekla je Ellis koja će ovog mjeseca objaviti vladin odgovor na izvještaj savjetodavnog panela koji je tražio pravila ponašanja za magazine čiji sadržaji potiču nezadovoljstvo žena samima sobom.

Mislite li da bi se ministrice trebale baviti izgledom tijela drugih žena?

  • Da, uvijek
  • Samo ako su ovako zgodne
  • Ne bi ih trebalo biti briga kako izgledaju druge žene
  • To je samo izbjegavanje pravog posla

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene