FOTO: YouTube/Screenshot
FOTO: YouTube/Screenshot

Majka je tek nakon savjetovanja s novim dečkom pristala nakon tri godine vidjeti i zagrliti sina.


Gospođa gledateljima predstavljena kao Nunzia iskazala se u subotu u talijanskom showu "Imaš poštu" kao osoba srca hladnijeg od leda, a suze koje je u studiju njezin sin Cristian isplakao ostavile su malo koga ravnodušnim.

Ukratko prepričano, Nunzia je Cristiana (21) i njegovu mlađu sestru Caterinu (18) napustila prije tri godine, i to preko SMS poruke koja je sadržala tek par rečenica, između ostalog i napomenu djeci da je ne traže.

Unatoč nožu zabodenom ravno u dušu, Cristian od voljene majke ipak nije odustao, te je nedavno zatražio pomoć od autorice showa Marije De Filippi, koja je Nunziju naposljetku i pronašla.

Nažalost, prvi trenuci ponovnog susreta majke i sina bili su toliko brutalni da nije manjkalo suza, a prve i vrlo gorke je pustio upravo Cristian kojemu je Nunzia, u pratnji svog novog dečka Giovannija, ponovo poručila da s njim i njegovom sestrom više ne želi imati ništa.

Cristiana je to doslovno bacilo na koljena, a uz njega je u plač briznula i njegova djevojka Lucy, s kojom čeka dijete i koju je silno želio predstaviti majci.

U tome je na kraju i uspio, ali tek nakon što se Nunzija povukla iz studija i otišla se posavjetovati s dečkom. Gledatelji su zagrljaj majke i sina pozdravili pljeskom, međutim bilo bi potpuno pogrešno reći da su Nunziji trenutačno sve oprostili.

Naime, u međuvremenu su doznali da su djeca odrastala i bez oca, muškarca koji se prije nekih 11 godina jednako hladno pokupio i ostavio obitelj u neimaštini.

Upravo iz tog razloga je većina ostala dojma da im identičnu grozotu nije smjela priušiti i majka, o kojoj su se naknadno na društvenim mrežama pojavile informacije da je bila žrtva stravičnog obiteljskog nasilja. 

Tko ju je i kako zlostavljao u tim objavama nije jasno rečeno, ali se oglasila i sama Nunzija koja je poručila da nikad i nikome ne bi poželjela situaciju u kakvoj se našla.

Ipak, rješenje kojem je na kraju pribjegla nije ju iskupilo u očima svakog promatrača, pa čak ako Cristian i njegova sestra nisu njezina biološka djeca.

Pojasnimo, Nunzia je u jednome trenutku voditeljici kazala da je Cristiana i Caterinu odgajala poput svoje djece, čime je dala naslutiti da je za ranih njihovih dana prihvatila ulogu maćehe.

Ipak, taj misterij nije gledateljima pojašnjen, a Cristian ju je kroz večer nastavio nazivati majkom. Priznao joj je i to da od njezinog odlaska nije slavio rođendane.