Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan od devet života

Preživjela pad s 19. kata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je mačka preživjela pad sa 19. kata stambeno-poslovne zgrade u Bostonu.

'Netko je na drugom katu primijetio da je nešto prošlo padalo ispred njihova prozora. Pogledali su van i vidjeli da je mačka pala i dočekala se na noge, a potom otrčala', ispričao je Brian O’Connor iz bostonskog utočišta za životinje.

Pročitajte i ovo Ulična mačka Traje potraga "Nemojte je dirati i približavati joj se!" Golema drama zbog mačke u Japanu: Policija je traži, poslano upozorenje građanima Slika nije dostupna Istražuje se kako i zašto Pao s bolničke zgrade u Zadru i ozlijedio se: Bolovao je od koronavirusa?

Njihov je tim odmah došao do te zgrade. 'Kada smo došli, zaposlenici u zgradi pronašli su mačku i zbrinuli je unutra', rekao je O'Conner.

Isprva nisu bili sigurni s kojeg je točno kata pala, pa su je odnijeli veterinaru. Ondje je na njezinoj njušci otkrivena tek manja posjekotna, a rendgenska snimka pokazala je da je i s unutarnjim organima sve u redu.

>> Pogledajte kako su vatrogasci nakon dva dana uspjeli spasiti macu

>> Mačka na znakovnom jeziku rekla 'nahrani me'!

Srećom, mačka je bila mirkočipirana, pa je vlasnik brzo pronađen. Živio je na 19. katu te zgrade i tako je otkriveno s kojeg je kata skočila ova mačka.

'Ovo je veoma sretna mačka', komentirao je O'Connor te medijima rekao da dio njezine sreće leži u tome što pala na beton, već na travnatu površinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene