Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samo nekoliko dana nakon posvajanja mačak je svojoj vlasnici dala do znanja koliko ju voli.


Amy Jung i njezin sin Ethan zaustavili su se u Humane Societyju u blizini svoje kuće u Wisconsinu, 8. veljače i počeli se igrati s mačkama. Lukavi narančasto bijeli mačak po imenu Puding isticao se u društvu mačaka. Amy je tada saznala da je mačak već duže vrijemeli bez doma i zaklona pa je donijela ishitrenu odluku ga ga usvoji zajedno s Wimsyjem, prijateljem mačka Pudinga.

Vezani članci Spašavanje iz ruševina u Turskoj Tri dana nakon potresa u Izmiru iz ruševina zgrade spasili trogodišnju djevojčicu Potres u Turskoj - 1 Strašne posljedice snažnog potresa u Izmiru: Ljudi spašavaju susjede iz ruševina, zastrašujuća snimka urušavanja zgrade

Nedugo nakon što su se vratili kuće, Amy koja je odmalena bolovala od dijabetesa dobila je napadaj u snu. Puding se tada bacio u kaciju. na sreću, lukavi mačak brzo je reagirao i vlasnici počeo skakati po prsima kako bi ju probudio. Uspio ju je malo pogurnuti i na sekundu ju vratio u svijest. Sin Ethan bio je u drugoj sobi, ali mačak je i njemu skočio na krevet, razbudio ga i tada je Ethan sve shvatio te na vrijeme pozvao pomoć.

Mačak Oskar prvi je u nizu mačaka heroja. On je postao poznat 2007. godine time što je predvidio 25 smrtnih slučajeva u staračkom domu. Oskar je imao izuzetnu naklonost prema bolesnim pacijentima prije nego što bi taj pacijent preminuo.