Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heroj

Mačak spasio vlasnicu odmah nakon što ga je posvojila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko dana nakon posvajanja mačak je svojoj vlasnici dala do znanja koliko ju voli.

Amy Jung i njezin sin Ethan zaustavili su se u Humane Societyju u blizini svoje kuće u Wisconsinu, 8. veljače i počeli se igrati s mačkama. Lukavi narančasto bijeli mačak po imenu Puding isticao se u društvu mačaka. Amy je tada saznala da je mačak već duže vrijemeli bez doma i zaklona pa je donijela ishitrenu odluku ga ga usvoji zajedno s Wimsyjem, prijateljem mačka Pudinga.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih Ilustracija Teška nesreća Lavina u Švicarskoj odnijela tri života: Ne zna se ima li i nestalih

Nedugo nakon što su se vratili kuće, Amy koja je odmalena bolovala od dijabetesa dobila je napadaj u snu. Puding se tada bacio u kaciju. na sreću, lukavi mačak brzo je reagirao i vlasnici počeo skakati po prsima kako bi ju probudio. Uspio ju je malo pogurnuti i na sekundu ju vratio u svijest. Sin Ethan bio je u drugoj sobi, ali mačak je i njemu skočio na krevet, razbudio ga i tada je Ethan sve shvatio te na vrijeme pozvao pomoć.

Mačak Oskar prvi je u nizu mačaka heroja. On je postao poznat 2007. godine time što je predvidio 25 smrtnih slučajeva u staračkom domu. Oskar je imao izuzetnu naklonost prema bolesnim pacijentima prije nego što bi taj pacijent preminuo.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene