Poli pileća kobasica
Poli pileća kobasica

U lovu na omiljeni sendvič, skupi sve dodatke koji ga tvore i osvoji jedan od ukupnop 50 Poli poklon paketa


U lovu na omiljeni sendvič osvoji korisne Poli pakete (Foto: Poli.com.hr)

Svatko ima svoj omiljeni sendvič, a mnogima je to baš onaj koji između dvije šnite kruha sadrži pileću posebnu kobasicu. Sendviči od Poli pileće kobasice idealan su i brz doručak, užina ili večera koji možete kreirati po svom ukusu. Sendvič s nekoliko šnita Poli, sirom, majonezom i krastavcima koje smo jeli kao užinu pred televizorom ili pak poslije kupanja i ljetnih avantura, okusi su djetinjstva koji se teško zaboravljaju.

Jeste li spremni na najveću avanturu za vaše gladne oči i nepce? Lov na blago odnosno na savršene dodatke tvom sendviču donosi ti korisne Poli nagrade.

Idućih pet dana, u razdoblju od 11.07.2016. do 15.07.2016., svaki će dan deset natjecatelja dobiti priliku osvojiti Poli nagradni paket koji čini Poli zidni sat i Poli protektor. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju pod nazivom '5 dana 50 Poli poklon paketa' dovoljno je pronaći 3 male fotografije koje tvore POLI sendvič1. sličica pecivo, 2. sličica sir i 3. sličica POLI pileća kobasica. Složite omiljeni sendvič od sličica koje će se nalaziti nasumično u člancima web portala Dnevnik.hr.

Složi Poli sendvič i osvoji Poli zidni sat i Poli protektor

U ovom svojevrsnom lovu na blago dovoljno je kliknuti na svaku sličicu, a nakon što ih skupite, morate još samo odgovoriti točno na postavljeno pitanje. Krenite odmah u potragu za skrivenim delicijama!