Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U lovu na omiljeni sendvič, skupi sve dodatke koji ga tvore i osvoji jedan od ukupnop 50 Poli poklon paketa


Svatko ima svoj omiljeni sendvič, a mnogima je to baš onaj koji između dvije šnite kruha sadrži pileću posebnu kobasicu. Sendviči od Poli pileće kobasice idealan su i brz doručak, užina ili večera koji možete kreirati po svom ukusu. Sendvič s nekoliko šnita Poli, sirom, majonezom i krastavcima koje smo jeli kao užinu pred televizorom ili pak poslije kupanja i ljetnih avantura, okusi su djetinjstva koji se teško zaboravljaju.

Vezani članci Sendvič, ilustracija (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL) TEST otkriva vaš najveći strah na najčudniji mogući način, sve što trebate je odabrati sastojke za sendvič PR Osvojite putovanje u Disneyland i sa svojim mališanima doživite avanturu iz bajke

Jeste li spremni na najveću avanturu za vaše gladne oči i nepce? Lov na blago odnosno na savršene dodatke tvom sendviču donosi ti korisne Poli nagrade.

Idućih pet dana, u razdoblju od 11.07.2016. do 15.07.2016., svaki će dan deset natjecatelja dobiti priliku osvojiti Poli nagradni paket koji čini Poli zidni sat i Poli protektor. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju pod nazivom '5 dana 50 Poli poklon paketa' dovoljno je pronaći 3 male fotografije koje tvore POLI sendvič1. sličica pecivo, 2. sličica sir i 3. sličica POLI pileća kobasica. Složite omiljeni sendvič od sličica koje će se nalaziti nasumično u člancima web portala Dnevnik.hr.

U ovom svojevrsnom lovu na blago dovoljno je kliknuti na svaku sličicu, a nakon što ih skupite, morate još samo odgovoriti točno na postavljeno pitanje. Krenite odmah u potragu za skrivenim delicijama!