Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pretpostavka da su ovi vojnici prošli obuku u Šaolinskome hramu mogla bi biti točna.


Na kineskoj društvenoj mreži Weibo ovih se dana pojavila snimka brutalne vojne pokazne vježbe koja rijetko koga može ostaviti ravnodušnim.

Vezani članci Dim nad sirijskim gradom Tal Abyad nakon turskog bombardiranja (Foto: AFP) Damask šalje postrojbe na sjever Sirije kako bi odgovorili na turski napad Vojska, arhiva (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Što se to sprema? Novo istraživanje pokazalo: Na vojsku se troši najviše u posljednjih 30 godina

Gje je zabilježena i kojim je povodom izvedena uz objavu nije rečeno, ali su zato članovi te društvene mreže naveli da su sudionici vježbe vrlo vjerojatno prošli obuku u Šaolinskom hramu

Neuništivi redovnik: Uključenu bušilicu mu gurali u glavu

Sudeći prema viđenom, slutimo da bi to mogao biti točan podatak jer su kung fu borci učeni u legendarnom budističkom hramu sposobni pretrpjeti čak i puno gore tjelesne izazove.

Bi li udaranje glavom u betonske blokove išta promijenilo u nekom klasičnom vojnom sukobu već je sasvim drugi par rukava, ali da je impresivno vidjeti vojnike koji djeluju kao da su neranjivi, jest.