Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakvo iznenađenje

Ljubili se naslijepo, a kad su skinuli povez ugledali - roditelje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj jedne srednje škole u Minnesoti se ispričao zbog neslane šale koju su početkom mjeseca priredili nekolicini učenika na školskom domjenku.

Ravnatelj srednje škole u Rosemountu John Wollersheim je kazao kako je ta šala prvi put izvedena prije 6 godina te da nije bilo nikakvih kontroverzi.

Pročitajte i ovo Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno" Ilustracija Uzorno ponašanje Tata i mama prijavili dijete policiji i zaradili pohvalu: "Zaista su dali primjer"

No, ovaj put nije bilo tako. Snimka je naime, brzinom munje dospjela na YouTube i Facebook i u nekoliko dana ju je pogledalo više od milijun ljudi.

Na snimci kapetani momčadi zimskih sportova stoje poredani uza zid dvorane. Nasuprot njih stoji drugi red učenika. Kapetanima tada stavljaju povez na oči i kažu im kako moraju pogoditi koji ih je od učenika iz reda nasuprot poljubio. No, ti su učenici zamijenjeni roditeljima sportaša, a neki od poljubaca su trajali i po nekoliko sekundi.

'Ovo je trebalo biti zabavno, no neki smatraju da je bilo uvredljivo. Ispričavamo se svima koji su to tako doživjeli', kazao je ravnatelj u intervjuu za AP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene