Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako volite 'ljubavna sjedala' u kinima, odsada ćete ih moći rezervirati i na avionskom letu.


Od iduće godine na letovima preko Pacifika zračna kompanija iz Novog Zelanda nudit će opciju 'Skycouch' ili nebeski kauč, odnosno red od tri regularna sjedala redizajniran kao prostor u kojem se djeca mogu igrati ili ravna površina na kojoj odrasli mogu spavati ili samo odmarati. Redizajnirana sjedala nudit će se u avionu Boeing 777-300.

Vezani članci Michael Sheen i Anna Lundberg 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom Višnja Mrazovac (Foto: Dnevnik.hr) Ranije nego ikad: U zračnoj luci Franjo Tuđman dočekana milijunta putnica

Takvo sjedalo će stajati koliko i dvije karte za standardna ekonomska sjedala plus pola cijene za treće, piše Aol news. 'Sjedala su za sve one koji su dosad birali ekonomsku klasu i žalili da ne mogu normalno odspavati', pojasnio je Rob Fyfe, upravitelj Air New Zealand.

>> Prijedlog za uštede: Stjuardese obučiti da spuste avion

Iako će se ta opcija na letovima između Los Angelesa i Aucklanda te Londona i Aucklanda uvesti tek od travnja, prvi inauguracijski let bit će već u prosincu. 'Jedini uvjet za putnike je da na sebi zadrže odjeću', našalio se Fyfe.