PR
PR

Crno Jaje popusti ovo ljeto putuju duž cijelog Jadrana i predstavljaju Vam najpovoljnije ljetne ponude, sadržajne obiteljske pakete, i samo hedonizam!


 Imperial Park Hotel & Crno Jaje i ovo ljeto pozivaju Vas u atraktivne Vodice! Očekuju Vas vrhunski ljetni paketi i zabava uz glazbene nastupe grupe Magazin, klape Iskon i Giuliana! Ljetujte uz do čak 30% popusta i neka Vam doživljaj ljeta u Vodicama ostane u nezaboravnom sjećanju...

Vezani članci PR Ne propustite dodatne popuste za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom u veljači! PR Ukusni zalogaji & 15% dodatnog popusta samo na CrnoJaje.hr!

Istra krije već povoljni ljetni paket Resorta Duga Uvala koji ovom akcijom ostvaruje i dodatni popust od 10%, a može se pohvaliti i sjajnim glazbenim programom uz nastupe Mie Dimšić i Damira Kedže!

Za sve miljenike prekrasne Crikvenice, Crno Jaje osiguralo je ekstra 10% popust za odmor u vrhuncu ljetne sezone u hotelu Park!

Putujemo i malo sjevernije pa uživajmo u Stubakima uz wellness odmor s različitim pogodnostima i popustima u Hotelu Matija Gubec***! 

hotelu Medena ili u smještajnom objektu Restoran - Rooms "Samson", uz koje također ostvarujete popust...

Ljeto & nezaboravni godišnji odmor ZA SVE uz fenomenalne dodatne popuste koje ostvarujete PLAĆANJEM MASTERCARD ILI MAESTRO KARTICOM na CrnoJaje.hr!