Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tamara Lah (26) dobila je posao iz snova nakon što se javila na oglas te je odabrana između čak 700 kandidata. Besplatno će putovati Filipinima i pisati blog o svojim doživljajima.


Mlada Slovenka Tamara Lah toliko voli putovanja po svijetu da kartu svijeta ima istetoviranu na sebi, a posao svojih snova - putovanje po svijetu, pronašla je nakon što se javila na oglas tvrtke koja se bavi optimizacijom web stranica i web oglašavanjem.

Vezani članci Koronavirus Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu Slovenija, koronavirus Širenje virusa nije zaustavljeno unatoč strogim restrikcijama: U Sloveniji pozitivan svaki treći testirani

"Nudimo posao za osobu koja rado putuje te poznaje marketing i oglašavanje", stajalo je u oglasu objavljenom na njihovim web stranicama, piše 24ur.com. Tamara koja je studentica turizma Fakulteta za turizam u Portorožu, pobijedila je na natječaju za posao.

Ostvario je nedosanjani san mnogih sa samo - sedam kuna

Čim je pročitala oglas, kaže ona, znala je da opis tražene osobe odgovara upravo njenom opisu.

Tamara je krenula na Filipine u ponedjeljak, gdje će provesti mjesec dana, a s njom je putovao i direktor tvrtke koja je objavila oglas.

"Osjećam ogromnu zahvalnost za ovu priliku i očekujem nezaboravno iskustvo", poručila je. Tvrtka će joj pokriti sve troškove, a ako oavi dobar posao i marketinški, smiješi joj se i novčana nagrada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook