Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kada bi svi tako...

Naklon do poda: Lijepa motoristica u zadnji čas sklonila mače s prometnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek nije ništa drugo već serija njegovih djela (Georg Wilhelm Friedrich Hegel).

Medijima još uvijek nepoznata motoristica, po svemu sudeći Amerikanka, dobila je titulu junakinje dana na društvenim mrežama jer je u ponedjeljak spasila život jednom žutom mačetu koje je zalutalo na prometnicu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Kaštel Sućurcu Potresna objava Brojni se opraštaju od poginule mlade majke: "Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Nećemo te zaboraviti" Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Poginuo i motorist Stravični detalji tragedije u Dalmaciji: U plamtećem automobilu bili su mlada majka i dijete, njoj nije bilo spasa

Djevojka velikog srca je mače primijetila u zadnji čas te ga je sklonila na sigurno, no lijepim vijestima tu još nije kraj jer je u utorak potvrdila da ga je udomila.

Ispit izdržljivosti: Koliko biste dugo mogli odolijevati molbi ove gladne mace?

Malom je 'žućku' dala ime Skidmark, a njezine su se geste toliko dojmile ljude da doista vrijedi otići na YouTube i pročitati sve te silne komplimente.

I ne, nije samo stalo na lijepim riječima, jedan je mladić junakinju zamolio za kontakt jer Skidmarku želi pokloniti dovoljno hrane za sljedećih godinu dana. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene