Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doktor Pavličić nije stao na tome. Gospođu je upitao i "ima li išta ljepše od onoga?"


Voditelj nikšićkog savjetovališta za HIV Rajko Pavličić požalio je što je usred čekaonice u tamošnjem Domu zdravlja pacijentici uputio jedan posve neobičan i neprimjeren savjet.

Vezani članci Opća bolnica Pula Muškarac u Puli prstenom od inoxa zarobio penis i testise, morali ga spašavati vatrogasci Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman Grlić Radman o "srpskom svijetu": "To je poražena osvajačka politika"

Naime, dobro raspoloženi Pavličić je gospođu upozorio da "dobar k**** znači mir u kući", što je pacijentica s punim pravom prihvatila uvredljivo.

Dapače, Pavličić je izreku ponovio i na latinskom (penis bonus, pax in domus), a pacijenticu je potom upitao i "ima li išta ljepše od onoga?"

OTIŠAO RADITI U IRSKU PA SE VRATIO - LIJEČNIK POVRATNIK 'Nisam našao da su oni bolji, pametniji od nas ili da su nešto plaćeniji'

"Jesi li ti liječnik?", upitala ga je njegovim ponašanjem iznenađena gospođa, na što joj je netko iz gomile dobacio: "jest, i to specijalist!"

Premda su Pavličićeve opaske pojedini pacijeniti pratili uz smijeh, ravnatelj Doma zdravlja Veselin Bulatović u njegovom ponašanju nije našao baš ništa duhovito te je za Vijesti potvrdio da će dobiti po novčaniku.

"“Istog sam trenutka razgovarao s Pavličićem. Svjestan je što je učinio i posramljen je zbog toga. Slučaj smo zaključili odlukom da će nekoliko mjeseci biti novčano kažnjen”, izjavio je Bulatović..

Budući da je netko od prisutnih sve zabilježio mobitelom taj razgovor možete i sami pogledati, odnosno poslušati.