Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav 'specijalist'

Liječnik usred čekaonice poručio pacijentici: "Dobar k****, mir u kući!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doktor Pavličić nije stao na tome. Gospođu je upitao i "ima li išta ljepše od onoga?"

Voditelj nikšićkog savjetovališta za HIV Rajko Pavličić požalio je što je usred čekaonice u tamošnjem Domu zdravlja pacijentici uputio jedan posve neobičan i neprimjeren savjet.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi"

Naime, dobro raspoloženi Pavličić je gospođu upozorio da "dobar k**** znači mir u kući", što je pacijentica s punim pravom prihvatila uvredljivo.

Dapače, Pavličić je izreku ponovio i na latinskom (penis bonus, pax in domus), a pacijenticu je potom upitao i "ima li išta ljepše od onoga?"

OTIŠAO RADITI U IRSKU PA SE VRATIO - LIJEČNIK POVRATNIK 'Nisam našao da su oni bolji, pametniji od nas ili da su nešto plaćeniji'

"Jesi li ti liječnik?", upitala ga je njegovim ponašanjem iznenađena gospođa, na što joj je netko iz gomile dobacio: "jest, i to specijalist!"

Premda su Pavličićeve opaske pojedini pacijeniti pratili uz smijeh, ravnatelj Doma zdravlja Veselin Bulatović u njegovom ponašanju nije našao baš ništa duhovito te je za Vijesti potvrdio da će dobiti po novčaniku.

"“Istog sam trenutka razgovarao s Pavličićem. Svjestan je što je učinio i posramljen je zbog toga. Slučaj smo zaključili odlukom da će nekoliko mjeseci biti novčano kažnjen”, izjavio je Bulatović..

Budući da je netko od prisutnih sve zabilježio mobitelom taj razgovor možete i sami pogledati, odnosno poslušati. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene