Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav užas

Liječnici u čudu: Iz uha mu izvukli dva centimetra dugog ŽOHARA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Australije trpio je strašnu bol nakon što mu je u uho ušao – žohar.

Hendrika Helmera je prije par dana probudila oštra bol u desnom uhu. Ubrzo je shvatio da mu je u nešto ušlo u uho, no nije znao što točno. 'Nadao sam se da nije neki otrovni pauk, da me ne ugrize', kazao je Halmera. Kako je bol postala nepodnošljiva, odlučio je i sam nešto poduzeti pa je pokušao kukca s usisivačem izvući van. No, nije išlo.

VIDEO Kakva ljubav: Pogledajte što je konj napravio kamermanu

Pročitajte i ovo Bolnica - 1 Sve osjete i pacijenti Nedostatak liječnika u Hrvatskoj: U zagrebačkom Domu zdravlja Zapad mjesecima nema pedijatra Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija

Sustanar ga je odveo u bolnicu gdje ga je pregledao liječnik i ubrizgao mu ulje u slušni kanal. Potom mu je pincetom izvukao čak dva centimetra dugog žohara. 'Rekli su mi da nikad nisu izvadili tako velikog insekta iz nečijeg uha', ispričao je Halmera.

Dodao je i da od sada neće poduzimati nikakve dodatne mjere opreza pri spavanju, iako su neki od njegovih prijatelja, nakon što su čuli za njegovo neugodno iskustvo, počeli spavati sa slušalicama na ušima, piše Emmirates 24/7.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene