Obavijesti Video Pretražite Navigacija

LG V30 U VIPNETOVOJ PONUDI

LG
LG
Uz predbilježbe za LG V30 na Vip webshopu korisnici na poklon dobivaju vrijedne poklone. LG V30 je premium pametni telefon s naprednim mogućnostima snimanja koji kombinacijom značajki i opcija podiže ljestvicu dizajna te kreiranja sadržaja.

Dugoiščekivani premium pametni telefon LG V30 dostupan je putem predbilježbi u ponudi Vipneta. Predbilježeni kupci će na poklon dobiti vrijedan poklon - LG 360 CAM i Bang & Olufsen BeoPlay H3 slušalice. Uređaj je u Vipnetu dostupan u mobilnim tarifama S+, M i L tarifama koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Primjerice, u tarifi Mobilna L LG V30 je dostupan za 9 kuna odmah i 170 kuna mjesečne rate za uređaj. Uređaj će biti dostupan u Vip shopovima od 5. veljače.

Pročitajte i ovo LG Therma V dizalice topline griju i na temperaturama do -25°C Moderan sustav grijanja LG-eve dizalice topline kao rješenje za održivo i učinkovito grijanje PR PRAKTIČNI SAVJETI LG savjetuje: Kako postići savršenu čistoću rublja?

LG V30 donosi brojne inovacije - prvu leću kamere s otvorom blende F1.6, prvu leću Crystal Clear, prvi OLED FullVision zaslon, način rada Cine Video za snimanje videa nalik filmovima, premium zvuk uz napredni Hi-Fi Quad DAC konverter te B&O PLAY podešavanje zvuka.

Minimalistički dizajn uz OLED FullVision zaslon u kompaktnom kućištu

V30 ima OLED FullVision zaslon u kućištu koje je iznenađujuće kompaktno, tanko i lagano. Čak i uz veliki 6-inčni zaslon omjera stranica 18:9, V30 je debljine svega 7,3 mm i težine od 158 g što ga čini najlakšim među pametnim telefonima u kategoriji od 6 inča i više. Kaljeno staklo Gorilla Glass 5 koje prekriva prednji i stražnji dio je zakrivljeno sve do ruba što rezultira elegantnim izgledom i dojmom.

Snimanje videa i fotografiranje uz leću Crystal Clear, otvor blende F1.6 i Cine Video

LG V30 donosi snažne video mogućnosti koje ga čine predvodnikom u eri snimanja pametnim telefonima. Glavna kamera ima otvor blende F1.6 koji propušta više svjetlosti za svjetlije, dinamičnije snimke, a tu je i staklena leća Crystal Clear koja osigurava točnije boje i čišću sliku nego plastične leće. Druga leća u dvostrukoj kameri je širokokutna od 13 MP.

LG-ev novi način rada Cine Video omogućava snimanje videozapisa poput profesionalaca zahvaljujući značajkama Cine Effect i Point Zoom. Korisnici sada samo s pametnim telefonom mogu snimati visokokvalitetne videozapise poboljšane kinematskim nijansama različitih filmskih žanrova. Dok uobičajene kamere omogućuju zumiranje središta kadra, uz Point Zoom korisnici mogu zumirati bilo koji predmet pomoću tzv. Zoom Slidera, bez obzira na položaj u kadru. Cine Effect pruža paletu od 15 unaprijed postavljenih efekata kako bi videozapisima pružio jedinstven filmski izgled, od romantične komedije i ljetnog blockbustera do misterije, trilera i klasičnog filma.

I snimanje fotografija još je naprednije s novim V30. Ručni način rada kamere dobiva potpuno novu razinu mogućnosti uz Graphy – značajku kojom svaki fotograf-amater može snimiti kvalitetne fotografije. Korisnici tako u ručnom načinu rada mogu odabrati profesionalne fotografije s internetske stranice ili mobilne aplikacije Graphy i primijeniti metapodatke kao što su balans bijele, brzina okidača, otvor blende i ISO na fotografije snimljene s V30.

Personalizirani zvuk uz Hi-Fi Quad DAC

LG je opremio V30 sustavom Hi-Fi Quad DAC, a zvuk su mu podesili audio inženjeri iz svjetski poznatog audio branda B&O PLAY. Rezultat je autentično, vrhunsko akustično iskustvo, a V30 je ujedno prvi globalni pametni koji podržava tehnologiju MQA (Master Quality Authenticated) za streaming audio datoteka visoke razlučivosti koje podrazumijevaju zvuk originalnog studijskog mastera.

Čvrstoća, izdržljivost, baterija

LG u V30 koristi napredni sustav za brzo raspršivanje topline, a tu je i standard IP68 koji osigurava otpornost na vodu i prašinu. Telefon je savršeno zabrtvljen i može se uranjati u vodu do 1,5 metra do 30 minuta bez ikakvog utjecaja na funkciju uređaja. Baterija od 3.300 mAh je ugrađena, a uz Quick Charge 3.0, se puni od 0 do 50 posto za 30 minuta te nudi mogućnost bežičnog punjenja.

Za više informacija vezano uz uređaj i ponudu posjetite Vip webshop.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene