Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolni avanturizam

Kukama zakačio balon za piercing na leđima i odletio 3.300 metara u vis!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac Zane Whitmore iz Seattlea oduvijek je želio letjeti, no let zrakoplovom bio mu je 'previše običan i dosadan'. 34-godišnjak je stoga, smislio puno originalniji način, no i puno bolniji. Pogledajte video.

Zane je za pothvat koji je izveo prošle subote u svoja leđa ugradio neku vrstu piercinga, sveukupno četiri komada. Na njih je potom zakačio kuke pričvršćene za balon ispunjen vrućim zrakom.

Pročitajte i ovo SAD srušio nepoznati objekt: Ilustracija - 1 tenzije u zraku Kina proziva: "Amerikanci su histerični. Hoće li sad srušiti sve balone na svijetu" Ilustracija Zategnuti odnosi dviju zemalja Otkriven cilj srušenog kineskog balona: Vjetrovi ga otpuhali s kursa i uzbunili SAD

Zane se vinuo u zrak na visinu od 3.300 metara i letio iznad kalifornijeske Long Valley Caldere čak 75 minuta. 'Osjećao sam kao da letim. Bilo je fenomenalno vidjeti sve iz potpuno drugačije perspektive nego inače. Začudio sam se kad sam vidio koliko zapravo ima života u pustinji. Bilo je to prekrasno iskustvo', kazao je Zane nakon što je sletio.

Cijeli let javnost će moći vidjeti u dokumentarcu 'Feet Off The Ground'. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene