Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijevi u desnom svijetu

Konačno! I u Hrvatsku stiže ‘kava za van’ za ljevake!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kafići će dobiti papirnate šalice za ljevake, kojima šalice za dešnjake stvaraju priličan problem.

Ljevaci konačno mogu odahnuti! Svi hrvatski kafići koji u svojoj ponudi imaju ‘coffee to go’ najkasnije do ljeta će tu svoju ponudu proširiti i na ljevake, tako da će i oni moći u ‘kavi za van’ uživati poput svih ostalih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Privela ga policija Muškarac dva mjeseca krao po kafićima: Osigurao se kavom i alkoholom za sljedećih nekoliko godina Slika nije dostupna Istraživanje pokazalo Ključne životne odluke ovise o tome jeste li dešnjaci ili ljevaci...

Naime, kafići će dobiti papirnate šalice za ljevake, kojima šalice koje se sada koriste stvaraju priličan problem obzirom da su u potpunosti prilagođene dešnjacima.

Nove papirnate šalice za ljevake dizajnirane su tako da se pri ispijanju kave automatski naginju na lijevu stranu. Time će se ubuduće spriječiti svi problemi koje su ljevaci imali korištenjem šalica napravljenih za dešnjake.

Koji je vaš omiljeni ritual uz kavu?

Jedan od većih problema bilo je povremeno curenje ili kapanje kave iz šalice prilikom ispijanja, ali zahvaljujući dizajnu novih šalica koje su zarotirane na lijevu stranu za 180 stupnjeva, ljevaci su konačno dobili ispravne šalice.

Prema pisanju nekih stranih medija, ovaj primjer bi kroz neko vrijeme mogli slijediti svi proizvođači šalica, jer je problem ljevaka koji piju iz šalica za dešnjake veći nego što se mislilo, a kako izgleda, sve se može riješiti jednostavnim rotiranjem šalica na lijevu stranu dok su još u proizvodnji. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene