Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Repke u karanteni

Pravila u Brazilu: Tko se, kada i koliko smije seksati na nogometnom prvenstvu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S obzirom da su bolje polovice hrvatskih nogometaša bile pristune i u Rio de Janeiru i Manusu, možemo pretpostaviti da sav taj put ipak nisu prošle uzalud.

U prvim danima Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu palo je više golova nego na ijednom mundijalu, no ipak, mediji špekuliraju o tome kojim je momčadima dozvoljeno 'zabijanje golova' i izvan terena. Točnije, kojim je timovima dopušten seks tijekom prvenstva i u kojoj mjeri.

Pročitajte i ovo Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL Na području Zagreba Kobni pad s balkona, napadi, pljačke i eksplozije: Tamna strana slavlja nakon pobjede nad Rusijom Slika nije dostupna Prijatelj kladioničara Evo tko je pogodio SVE pobjednike osmine finala Svjetskog prvenstva!

U nekim su reprezentacijama seksualne igrice potpuno zabranjene dok su u nekim drugima sretni što priroda čini svoje. Pravila nema. No, većina znanstvenika i liječnika složila bi se da seks uoči utakmice nema gotovo nikakav, pogotovo ne loš, utjecaj na nogometaše i njihovu igru.

Kako piše Independent, koji se detaljnije pozabavio ovom analizom, i to nakon utakmice Engleska-Italija, koju su Englezi izgubili, nogometaši i jednog i drugog tima mogu sa sobom voditi svoje bolje polovice i družiti se s njima. Stoga, navode u Independentu, za Waynea Rooneya nema opravdanja što je na terenu ispaljivao 'ćorke'.

FOTO Golišavo kupanje naših Vatrenih nogometaša u Brazilu

I Španjolcima i Nijemcima dozvoljeno je 'zabijanje golova' izvan terena, ali ne i noć prije utakmice. Stoga Thomas Mueller sigurno nije bio inspiriran provedenom noći sa suprugom Lisom kada je Portugalu zabio hat-trick.

Zanimljivo, reprezentativcima Kostarike seks je zabranjen samo do ulaska u drugi krug natjecanja. Konzervativnim Nigerijcima je pak dozvoljen samo sa suprugama, ali ne i djevojkama. Brazilci i Meksikanci mogu raditi što hoće, ali navodno, bez akrobatskih poza zbog moguće opasnosti od ozljeda. Novinari Independenta su zaključili kako se samo nadaju da im treneri ne stražare pred vratima i kontroliraju jesu li u misonarskom položaju.

Ona je najglasnija Ćorlukina navijačica!

Francuzima je sve dozvoljeno, ali ne smije trajati cijelu noć. Dakle, dečki se moraju i naspavati. Bivši liječnik francuske repke konstatirao je kako je prije važne utakmice ima vrlo opuštajući učinak na igrače.

To sigurno ne znaju treneri Bosne i Hercegovine, Rusije i Čilea koji su svojim igračima potpuno zabranili 'igrice izvan terena' za trajanja Svjetskog prvenstva. Možda su se ugledali na stare Grke koji su smatrali kako će apstinencija i čuvanje sperme povećati agresivnost javnog nastupa.

Hrvatska reprezentacija u tekstu se ne spominje, no s obzirom da su bolje polovice nogometaša bile pristune i u Rio de Janeiru i Manusu, možemo pretpostaviti da sav taj put ipak nisu prošle uzalud.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene