Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijede iznenađenja

Koliko dobro procjenjujete dob ljudi, biste li ovu damu ponudili alkoholnim pićem?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedeći će vam video otkriti koliko je lako upasti u nevolje sa zakonom.

Biste li djevojku s naslovne slike ponudili alkoholnim pićem? Ukoliko je odgovor potvrdan, ukoliko biste je u nekom klubu počastili pivom ili dva, u Sjedinjenim Američkim Državama se ne biste dobro proveli.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane kazneno djelo Maloljetnici opljačkali dostavljača hrane, prijetili mu pištoljem Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

Kayli je 20, što je čini godinu dana premladom da pije alkohol. Naime, premda se i u Sjedinjenim Američkim Državama s navršenih 18 godina smatrate punoljetnom osobom, u većini tamošnjih saveznih država alkohol je zabranjen mlađima od 21 (postoje manje iznimke od države do države, op.a.).

Utoliko tamošnjim konobarima nije nimalo lako, pogotovo ne u klubovima prigušenih svjetala. Šminka kod djevojaka čini čuda, kod mladića u posljednje vrijeme sve popularnije brade, pa konobarima i ne preostaje drugo nego tražiti osobne iskaznice svaki puta kada im se netko učini sumnjivim.

Pogledajte u nastavku sjajan video koji govori koliko je danas teško procijeniti dob osoba koje naručuju pića s druge strane šanke, pa se i sami poigrajte s pogađanjem koliko imaju godina kandidati ispred kamera.

Da vas ne lažemo, mi smo u par slučajeva gadno pogriješili.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene