Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sljedeći će vam video otkriti koliko je lako upasti u nevolje sa zakonom.


Biste li djevojku s naslovne slike ponudili alkoholnim pićem? Ukoliko je odgovor potvrdan, ukoliko biste je u nekom klubu počastili pivom ili dva, u Sjedinjenim Američkim Državama se ne biste dobro proveli.

Vezani članci Ilustracija U Sesvetama curice cipelarile vršnjakinju, ispred škole na Trešnjevci djeca tukla vršnjaka, sve su snimali... Hrvatski političari u prometu: Ilustracija - 9 Političarima prometne nesreće nisu strane: Čije se suze ne zaboravlja, a čiji je automobil ljubio žardinijeru s cvijećem?

Kayli je 20, što je čini godinu dana premladom da pije alkohol. Naime, premda se i u Sjedinjenim Američkim Državama s navršenih 18 godina smatrate punoljetnom osobom, u većini tamošnjih saveznih država alkohol je zabranjen mlađima od 21 (postoje manje iznimke od države do države, op.a.).

Utoliko tamošnjim konobarima nije nimalo lako, pogotovo ne u klubovima prigušenih svjetala. Šminka kod djevojaka čini čuda, kod mladića u posljednje vrijeme sve popularnije brade, pa konobarima i ne preostaje drugo nego tražiti osobne iskaznice svaki puta kada im se netko učini sumnjivim.

Pogledajte u nastavku sjajan video koji govori koliko je danas teško procijeniti dob osoba koje naručuju pića s druge strane šanke, pa se i sami poigrajte s pogađanjem koliko imaju godina kandidati ispred kamera.

Da vas ne lažemo, mi smo u par slučajeva gadno pogriješili.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju