Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kokoš imena Mabel ljubav prema ekstremnim sportovima dovela je do najveće razine, posvojila je štence rottweilera.


Prije toga imala je okršaj s konjem nakon kojeg je ozlijedila nogu zbog čega su joj vlasnici dopustili da spava u kući gdje je našla psiće. Mabel i njeni psići žive na farmi u Shrewsburryju. Brine se da psićima bude toplo tako što sjedi na njima dok spavaju u košari. Mabel je zapravo vrlo hrabra jer psići nisu siročad, imaju majku, rottweilericu koja se zove Nettle. Mabel čeka da se Nettle odmakne od njih, pa onda ona uđe u košaru i sjedne na psiće. Vlasnici pasa i kokoši su Ros i Edward Tate.

Vezani članci Ptičja gripa, ilustracija Nikad kraja: U Mađarskoj masovno klanje peradi zbog ptičje gripe Preslatki štenci - 5 Fotografira novorođene štence, preslatke slike rastopit će vam srce

'Kokoš se izlegla prije godinu dana. Trebala je završiti kao nečiji ručak, ali spasili smo je i donijeli kući. Nažalost, imala je 'incident' s konjem pa je ozlijedila nogu. Zbog toga smo je tijekom zime odlučili držati u kući,' rekao je Edward. Izgleda da Mabel nije zabrinuta da bi Nettle mogla braniti svoje štence, što inače ženke čine. Prema psićima se ponaša kao da su njeni pilići.