Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvorazredni 'trol'

Klinac ismijao predsjednika države i postao hit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudeći prema osmijehu, čini se da je mališan jako dobro znao što znači natpis na njegovoj majici iako je majka ustvrdila da nije namjerno uvrijedio prvog čovjeka države.

Neimenovani dječak ismijao je ekvadorskog predsjednika Rafaela Correu tako što je stao uz s njega odjeven u majicu s natpisom 'ja sam s glupanom" i zamolio ga da ih fotografiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brrrrrrr Brutalna skrivena kamera: Njegovateljicama podmetnuli opsjednuto dijete Slika nije dostupna S neba pa u rebra Majku je uvjerio da joj je asteroid pogodio auto, povod će vas raznježiti

Očito uvjeren da mu je samo do uspomene s prvim čovjekom države, Correa je na slikanje pristao, pa postao predmetom ismijavanja na društvenim mrežama uz takozvani hashtag #IAmWithStupidMashi

Slika je, naravno, postala golemi hit, međutim nije oduševila i dječakovu majku koja je zatražila da je maknu uz tvrdnju da njezin sin nije imao pojma što ta rečenica znači u prijevodu s engleskog. 

Sudeći prema osmijehu mališana, čini se da to nije istina i da je 'vrckasti trol' jako dobro znao što izvodi, a njegova je podvala inspirirala i brojne druge da nastave šalu na Correin račun. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene