Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozitivna stranica

KLIK koji vam možda promijeni dan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko se osjećate loše ili čisto trebate neku ohrabrujuću riječ, sljedeća stranica može biti ono što tražite.

Često ste se puta osjećali loše, a niste imali nikoga da vas oraspoloži? Internetska stranica emergencycompliment.com može biti upravo ono što vam treba.

Pročitajte i ovo Pogrešni podaci za COVID-19 - 4 BIZARNA GREŠKA "Maske su obavezne od 13. srpnja": Stranica koronavirus.hr davala pogrešne informacije turistima Mario Aunedi Medek Uskok češlja Ministarstvo Suvlasnik tvrtke koja je radila stranicu koronavirus.hr: ''Ideju smo predstavili u Vladi, oni su rekli da to treba i pitali možemo li. Rekli smo da možda možemo"

>> Utjecaj Zapada: Operiraju se da bi bile sličnije zapadnjacima!

Na toj se stranici pojavljuju fotografije s pozitivnim porukama na neonskoj pozadini. Tako se, primjerice, pojavljuju poruke kao 'Vaš vas kućni ljubimac voli previše da bi pobjegao od kuće' ili ''Ono dijete koje ste danas sreli na ulici želi biti baš kao vi'.

Na stranici imate i opciju izabrati je li vas poruka oraspoložila ili nije. Ukoliko nije, sustav će vam generirati drugu, a ukoliko jest, onda će vas uputiti na drugu stranicu, s koje tu pozitivnu poruku onda možete i isprintati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene