Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad oni 'otkače'...

Kineski odgovor na 'Gangnam Style'...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad se Kinezi na nešto 'zakače' to je instant recept za internet senzaciju, jer ipak pričamo o populaciji od milijardu i pol ljudi. Nakon globalne groznice oko PSY-evog hita 'Gangnam Style', Kinezi su napravili svoj hit - 'Aircraft Carrier Style'.

Ipak, ne radi se o nekakvom glazbenom video spotu, već radnji koju tehničari na palubi nosača zrakoplova koriste kako bi pilotima dali do znanja da mogu uzletjeti. Zašto, pitate se? zato što je prošlog tjedna po prvi puta s kineskog nosača zrakoplova uzletio i sletio vojni zrakoplov.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odustao ponuditelj Odbijena žalba Kineza, HAC ide u novi natječaj za 17,5 km autoceste na koridoru Vc Derbi u Opuzenu (Foto: LIKEmetkovic.hr) - 1 provokacija transparentom Utakmicu između trećeligaša u Opuzenu pratili i Kinezi, bilo posla i za policiju

>> Po Nostradamusu - 'Gangnam Style' povezan je sa smakom svijeta!

Kinezima se očito svidjela poza tehničara prilikom uzlijetanja pa su počeli svoje fotografije i videa s tom pozom slati medijima, a sve je, naravno, popraćeno i na YouTubeu. Daily Mail prenosi kako su milijuni Kineza svoje fotografije s pozom 'Aircraft Carrier Style' postavili na internet. Ostaje vidjeti hoće li postići i sličan uspjeh kao 'Gangnam Style'

'Gangnam Style' je dosad prikupio više od 850 milijuna pregleda na YouTubeu i zauzeo je prvo mjesto najgledanijih videa na svijetu, otevši titulu Justinu Bieberu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene