Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teorija zavjere

'Kennedyja je ubila CIA jer je zahtijevao istinu o izvanzemaljcima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati je ufolog upozorio Hilary Clinton da će i sama tako završiti bude li postavljala previše pitanja.

Scott C Waring, ufolog koji stoji iza bloga UFO Sightings Daily, upozorio je predsjedničku kandidatkinju Hilary Clinton da neće dobiti priliku razotkriti istinu o izvanzemaljcima te je pritom iznio tvrdnju da je John Fitzgerald Kennedy ubijen upravo zato što se dirao u temu u koju nije smio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lovcima na NLO-e ništa ne promakne 'Izvanzemaljci' snimljeni na NASA-inom live streamu Slika nije dostupna Tko to tamo leti? Misterij na nebu: Policajci preko kamere gledali NLO, oku nije bio vidljiv

Podsjetimo, Clinton je prije nekoliko dana obećala da će, ukoliko postane predsjednica SAD-a, istražiti što sve američke službe znaju o postojanju izvanzemaljaca, te je uz to dodala kako je mišljenja da su nas gosti iz svemira najvjerojatnije već posjećivali.

Demokratska predsjednička kandidatkinja je također rekla da je za otkrivanje istine o zrakoplovnoj bazi Area 51 u Nevadi (mit kaže da su tamo Amerikanci surađivali s izvanzemaljcima i razvijali svoje letjelice po uzoru na njihove), no Waring vjeruje da taj trenutak neće živa dočekati ukoliko to ozbiljno misli.

Pogledajte svih 116 fotografija koje je NASA poslala izvanzemaljcima

"Predsjednička kandidatkinja to još uvijek ne zna, ali neće imati moć da s javnosti podijeli takve informacije. CIA bi je ubila baš kao što je i Kennedyja", napisao je Waring, koji je tvrdnju potkrijepio preslikom dopisa iz studnoga 1963. godine (možete ga vidjeti ovdje, riječ je o autentičnom dokumentu s kojeg je dignuta oznaka tajnosti prije nekoliko godina) .

Naime, samo deset dana prije nego što je ubijen u Dallasu, Kennedy je od šefova CIA-e zatražio da podijele svoje spoznaje o 'nepoznatima' (mislio je pritom, dakako, na NLO-e) te je protumačeno da je takvo što htio jer je bio zabrinut zbog pojavljivanja nepoznatih letećih objekata iznad Sovjetskog Saveza.

Kennedy se navodno bojao da će Sovjeti NLO-e pomiješati s američkim letjelicama i špijunskom opremom, a Waring je iz slijeda događaja zaključio da mu je CIA 'skratila muke'. 

Je li pretjerao, odnosno otišao predaleko s teorijom zavjere, na vama je da zaključite.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene