Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znala je što radi

Kći pozvala policiju jer joj se majka preglasno seksala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica s Floride napravila je ono što je noćna mora svih roditelja, koji u sitne noćne sate podižu buku tijekom seksa - znajući o čemu se radi, pozvala je policiju.

Nakon što ju je probudila buka njezine majke tijekom seksualnog odnosa, 15-godišnjakinja s Floride pozvala je policiju, jer je smatrala da je majka ne poštuje takvim ponašanjem, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut" Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

>> Oralni seks u vlaku razljutio djeda s unukom (5)

Dakle, ne radi se o nesporazumu, već o namjernom zvanju policije, jer je tinejdžerica doživjela istu stvar već više puta, a majka bi joj kasnije lagala da nije imala seksualni odnos.

Navodno je djevojka od policije nekoliko puta zatražila da je prebace do obližnjeg prihvatilišta ali je na kraju ipak promijenila mišljenje. Prema izvješću policije, majka je rekla kako joj nije bila namjera probuditi kćer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene