Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAGRADE ZA ZAPOSLENIKE

Kaufland kraj godine obilježava nagradama za zaposlenike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godina na izmaku svakako je bila izazovna, ali Kaufland nije propustio priliku zahvaliti svojim zaposlenicima na predanom radu i angažmanu u iznimnim vremenima. Zaposlenicima u trgovinama i logistici u tri su navrata isplaćene nagrade za angažman u izvanrednim okolnostima pandemije koronavirusa u ukupnom iznosu od 1.500 kuna.

 Kaufland, već tradicionalno, svim svojim zaposlenicima u blagdanskom mjesecu isplaćuje neto nagrade za radne rezultate pa je tako u prosincu isplaćena nagrada u prosječnom iznosu od 2.400 kuna neto. Osim toga, sve zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima očekuju i poklon bonovi u vrijednosti od 1800 kuna neto, a isplaćen je i poklon u iznosu od 200 kuna neto po djetetu zaposlenika.
U skladu s aktualnim okolnostima, a imajući u vidu sigurnost i zdravlje svojih zaposlenika Kaufland je otkazao proslave zaposlenika. Okupljanja zaposlenika održavaju se dva puta godišnje, a ove godine su ta sredstva – više od 650.000 kuna - preusmjerena na njihove račune.

„Iznimno smo zadovoljni što smo očuvali sigurnost radnih mjesta i financijskih benefita za zaposlenike u ovim turbulentnim vremenima. U nadolazećoj godini u fokusu će nam ostati naši zaposlenici te razvoj organizacijske kulture i dodatnih pogodnosti za zaposlenike“, rekla je Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa Kauflanda.

Kaufland u svoje zaposlenike ulaže, neovisno o izvanrednim okolnostima, što dokazuju i brojna priznanja koja dodjeljuju nezavisne konzultantske kuće i instituti. Tako je Kaufland u 2020., po prvi put, postao ponosni nositelj međunarodnog certifikata Top Employer Europe i Top Employer Hrvatska.

Na domaćem tržištu Kaufland je prepoznat kao jedan od vodećih poslodavaca što dokazuje i certifikat Poslodavac partner koji ova tvrtka, iz godine u godinu, ponovno stječe i ostvaruje sve bolje i bolje rezultate. U 2020. Kaufland je postao i nositelji certifikata Izvrsnost u izazovima za uspješno upravljanje ljudima u kriznim situacijama. Nizu priznanja Kaufland je nedavno pridodao i nagradu Employer brand award u retail kategoriji. Ovo priznanje dodjeljuje Career centar, a njime je ovaj poslodavac dodatno potvrdio kvalitetu eksternih i internih projekata kojima promiče svoju organizacijsku kulturu.

„Unatoč svim izazova, aktualna kriza nas neće spriječiti da našim zaposlenicima i dalje pružamo sve naše dodatne pogodnosti, primjerice nagrade i božićnice. I u ovim teškim vremenima ostajemo siguran i pouzdan poslodavac koji će u budućnosti širiti svoju mrežu poslovnica, stvarati nova radna mjesta te će i dalje uspješno rasti“, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene