Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez zadrške

Karta svijeta koja će naljutiti baš svakoga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati autor sastavio je novu kartu svijeta.

No, ne radi se o karti s novim geografskim informacijama, već o poruci autora što misli o svakom dijelu svijeta, i to bez ustručavanja. Hrvatska je stavljena u koš sa stanovnicima južne, središnje i istočne Europe koji su okarakterizirani kao korumpirani i bez prebijenog novčića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najviše se traži... Nova karta svijeta potvrdila jedan podatak o Hrvatima Slika nije dostupna A što je s Hrvatskom? KARTA SVIJETA Evo koje zemlje će se najteže izboriti s klimatskim promjenama!

Francuzi i Španjolci prozvani su lijenčinama dok su, prema autoru, Irci i Britanci oni koji se intimno druže sa članovima svoje obitelji.

>> Auto-kartu Hrvatske otisnuo na poklopcu motora!

Prostitutke i favele pripale su Brazilu, a ni ostatak Južne Amerike nije bolje prošao - Čile je opisan minama i smiješnim šeširima, središnji dio političkim razdorom, a sjever drogama. Sjeverna Amerika dobila je epitete ovisnika o Isusu i marihuani.

Arapske zemlje dobile su naziv 'Muslimani i rat', Indija tehničke podrške, Kina zemlje proizvodnje jeftinih stvari i tlačenja, u Japanu su nastrani poslovni ljudi. Sjeverna Koreja domovina je 'standardnih zombija', dok je Južna Koreja zemlja zombija obožavatelja Starcrafta.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene