Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznati autor sastavio je novu kartu svijeta.


No, ne radi se o karti s novim geografskim informacijama, već o poruci autora što misli o svakom dijelu svijeta, i to bez ustručavanja. Hrvatska je stavljena u koš sa stanovnicima južne, središnje i istočne Europe koji su okarakterizirani kao korumpirani i bez prebijenog novčića.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova karta svijeta potvrdila jedan podatak o Hrvatima Slika nije dostupna KARTA SVIJETA Evo koje zemlje će se najteže izboriti s klimatskim promjenama!

Francuzi i Španjolci prozvani su lijenčinama dok su, prema autoru, Irci i Britanci oni koji se intimno druže sa članovima svoje obitelji.

>> Auto-kartu Hrvatske otisnuo na poklopcu motora!

Prostitutke i favele pripale su Brazilu, a ni ostatak Južne Amerike nije bolje prošao - Čile je opisan minama i smiješnim šeširima, središnji dio političkim razdorom, a sjever drogama. Sjeverna Amerika dobila je epitete ovisnika o Isusu i marihuani.

Arapske zemlje dobile su naziv 'Muslimani i rat', Indija tehničke podrške, Kina zemlje proizvodnje jeftinih stvari i tlačenja, u Japanu su nastrani poslovni ljudi. Sjeverna Koreja domovina je 'standardnih zombija', dok je Južna Koreja zemlja zombija obožavatelja Starcrafta.