Zagreb, 12. svibnja 2014. – Karlovačko Laganini Radler, novo osvježenje iz Karlovačke pivovare, donio je pravi mediteranski ugođaj u centar Zagreba.


Na Cvjetnom trgu za tu je prigodu napravljena plaža, postavljene su ležaljke, pripremljene mediteranske delicije, a duh Mediterana svojom pjesmom dočarala je klapa Kampanel. Domaćini ovog posebnog događaj bilo je dvoje Dalmatinaca, Antonija Blaće i Luka Nižetić koji su se pobrinuli za opuštenu i veselu atmosferu. Odrasli posjetitelji uživali su u Karlovačko Laganini Radleru, idealnom spoju svijetlog Karlovačkog piva i osvježavajućeg soka s okusom limete, cilantra (korijandera) i mirte. Zašto Laganini? Zato što je Karlovačko Laganini Radler inspiriran Mediteranom, mediteranskim stilom života i filozofijom “polagano”, “pomalo” stoga je idealan za svakodnevno uživanje i opuštanje.

Vezani članci Slika nije dostupna Halid + Crvena jabuka = super provod Slika nije dostupna Dražen Žerić Žera: ‘Da promijenim frizuru? Nema te cifre!’

Tom filozofijom vodili su se i stručnjaci Karlovačke pivovare kada su radili na Karlovačko Laganini Radleru. Karlovačko Laganini Radler spaja dva omiljena užitka, pitkost svijetlog piva te poznate okuse i mirise Mediterana koji su prirodna nadopuna šumu valova, izležavanju na ležaljci, bezbrižnom drijemanju u hladovini primorskih borova...
'
'Kako bismo napravili Karlovačko Laganini Radler, uzeli smo najbolje iz prirode: pivo spravljeno od vrhunskih sastojaka, limetu, odlično mediteransko začinsko bilje te smo ih pretočili u još jedno izvrsno pivo'', izjavila je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare te dodala: ''Teško je zamisliti proizvod koji više osvježava i u kojem se više uživa od piva. Pivo je idealno piće za gotovo svaku prigodu, a naš Karlovačko Laganini Radler izvrstan je u trenucima opuštanja kada nam je potreban predah od užurbanog stila života. Vjerujemo da će kombinacija limete, cilantra (korijandera) i mirte biti vrlo zanimljiva ljubiteljima Radlera.'' Karlovačka pivovara ove godine slavi 160. godina postojanja i proizvodnje piva vrhunske kvalitete. Stoga poziva sve svoje odrasle potrošače da se pridruže slavlju te svoje rođendane i ostale posebne prigode ove godine proslave uz omiljeno pivo – Karlovačko, Karlovačko crno, Karlovačko Radler limun, Karlovačko Laganini Radler ili Karlovačko 0,0% Maxx.