Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska kapsula

Kakva ideja: Morate pogledati da biste znali o čemu pričamo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaestogodišnji Jeremiah odlučio popričati sa sobom u budućnosti. Pogledajte kako je to izgledalo.

Filmaš Jeremiah McDonald znatno se promijenio od 1992. godine. Promijenila se i njegova okolina, tada nije ni znao što je Internet, a sada sate provodi pred ekranom. No pokazalo se neke stvari nisu promijenile. Još uvijek voli iste filmove i serije i još uvijek ima prilično bujnu maštu.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

>> Bizarno hodočasništvo: Posjećuje katedrale da bi ih - lizao!

Ta mašta i kreativnost doveli su do njegova razgovora sa sobom, ali s 12-godišnjim sobom. Jeremiah je pronašao snimku staru 20 godina na kojoj se pisalo 'ne gledaj do budućnosti'.

12-godišnji Jeremiah odlučio je potražiti neke odgovore u budućnosti koje možete vidjeti u ovom urnebesnom četverominutnom videu. Na repertoaru su se našle teme poput preminulih ljubimaca, dječjih ljubavi i hobija. Pogledajte jednu od najboljih vremenskih kapsula ikada napravljenih.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene