Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kako je samo u mjesec dana moguće promijeniti izgled osmijeha

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >>
I u 2018. godini Štimac centar dentalne medicine nastavlja sa svojom tradicijom dentalnih makeovera gdje odabranim kandidatima poklanja potpuno novi osmijeh i tako vraća nadu u kvalitetniji život osobama koje si to nisu u mogućnosti priuštiti.

Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >> Osmijeh je prva stvar koju primijetimo na osobi, a koliko lijep i blistav osmijeh može u potpunosti promijeniti osobu pokazuje dentalna transfomacija Mirele Habdelić.

Mireli Habdelić, 40-godišnjoj majci iz Svete Nedjelje sreća se osmjehnula ovog proljeća. Spojem protetike i estetske stomatologije Mireli je vraćen osmijeh na lice te omogućeno da se ponovno smije i živi punim plućima!


Briga o zubima bila je na zadnjem mjestu

  PR PR

Mirela je svoje najbolje godine života provela skrivajući svoj osmijeh iza ruke, žaleći što si je dopustila da joj se zubi toliko unište. Zbog svoje loše dentalne situacije počela se povlačiti u sebe, izgubila je samopouzdanje te je počela izbjegavati bilo kakva javna okupljanja, pa čak i okupljanja sa svojom obitelji. Ovoj skromnoj ženi uvijek su prioritet bila djeca, obitelj i posao te je sebe stavljala na zadnje mjesto. Kao i mnoge druge, veliki strah od stomatologa sprječavao je Mirelu da se na vrijeme počne boriti za svoje zube, sve dok situacija nije postala zaista ozbiljna.

“S novim osmijehom osjećam se preporođeno.”


Mirelinoj sreći nije bilo kraja kada je po prvi puta vidjela svoj odraz u ogledalu: „Osmijeh koji sada imam nisam mogla niti sanjati te sam neizmjerno sam zahvalna doktorici Štimac što mi je pružila priliku za novi osmijeh. Kada sam se prvi put pogledala u ogledalo nisam mogla vjerovati da sam to ja! S novim osmijehom osjećam se slobodnija, ne skrivam više svoj osmijeh iza ruke nego ga radosno pokazujem svima. Htjela bi reći da je doktorica Maja, doktorica koja je opuštena, komunikativna i pristupačna te je sam pristup doktor pacijent odličan. U centru su svi jako dragi i spremni pomoći što je imalo veliki utjecaj na mene da se opustim i prebrodim strah od zubara.

Svima koji se nalaze u situaciji u kakvoj sam ja bila prije savjetovala bi da se pokrenu, jer ako sami ne odluče ništa ih neće pogurati, ja sam oduševljena cijelim pristupom, a što je najvažnije nisam osjetila apsolutno nikakvu bol!“

PR PR

Novi osmijeh i promjena koju je doživjela, utjecala je i na Mirelino samopouzdanje i energiju koja je odmah bila vidljiva. Dokaz koliko novi zubi utječu na zadovoljstvo osobe, osmijeh je kojeg, nakon što se prvi puta pogledaju u ogledalo, doslovno ne skidaju s lica.
 

Pogledajte video kako je izgledala Mirelina transformacija.


 

Liječenjem i spašavanjem postojećih zubi do novog osmijeha u samo mjesec dana

U samo mjesec dana, na konzervativan način bez korištenja kirurgije moguće je napraviti prirodan i estetski savršen osmijeh, a zahvaljujući današnjim dostignućima u dentalnoj medicini, čak i oni najsloženiji stomatološki zahvati proći će potpuno bezbolno i u puno kraćem vremenu nego nekada.
 

Maja Jagodić – Štimac, dr.med.dent., sa svojim brojnim stručnim timom radila je na Mirelinom slučaju, a u nastavku pročitajte što je doktorica rekla:

Mirela je bila u zaista lošoj dentalnoj situaciji. Ona nije mogla više normalno funkcionirati, komunicirati, jesti i žvakati hranu, a da ne pričamo tek o bolovima koje je stalno proživljavala. Kod Mirele sam imala viziju što i kako će se nešto napraviti, a glavna misija je spašavanje vlastitih zubi.

Njezine zube smo izliječili, nadogradili, odnosno stvarali smo od ničega novo i napravili keramičke mostove na njezinim vlastitim zubima te postigli savršenu estetiku osmijeha! Najvažnije je da pacijenti ne osjete bol prilikom niti jednog zahvata, a Mirela vam je to i potvrdila, da apsolutno ništa nije bolilo! Koliko godina radim ovaj posao, uvijek kada stvaramo novu osobu duboko sam emotivno dirnuta, a vidjeti osmijeh na licu Mirele i njezin stav i samopouzdanje s novim osmijehom je nešto neprocjenjivo
. „

Spoj moderne tehnologije dentalne medicine i konzervativniji pristup u Mirelinom slučaju rezultirali su savršenim osmijehom u vrlo kratkom vremenu te je slučaj Mirele Habdelić pravi dokaz kako je moguće vratiti osmijeh na lice svima koji imaju sličnih poteškoća.

U slučaju da se nalazite u sličnoj situaciji poput Mirele, tim Štimac centra dentalne medicine omogućit će vam potpunu stomatološku uslugu na jednom mjestu. Ako želite saznati koje rješenje je najbolje za vašu dentalnu situaciju kontaktirajte ih putem web obrasca ili na telefon 01/36 33 602.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene