Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tinejdžer zna

Kako od mobitela do Porschea u 14 koraka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biste li mijenjali svoj stari mobitel za Porsche Boxter? To je, naravno, retoričko pitanje. Evo kako je to učinio 17-godišnji Steven Ortiz.

Taj tinejdžer tvrdi kako je svoj stari poklonjeni mobitel uspio mijenjati za navedeni automobil, u 14 koraka, za što su mu doduše bile potrebne dvije godine.

Pročitajte i ovo Policija Tužna vijest Tragičan kraj potrage za tinejdžerom: Nestali dječak pronađen mrtav Ilustracija Tragedija u Francuskoj Tinejdžer (16) bježao na motoru i poginuo nakon sudara s policijom: Vlada poziva na smirenost

Pretražujući Craiglist pod rubrikom 'cjenkanje', Ortiz je prvo svoj stari mobitel, kojeg mu je poklonio prijatelj, mijenjao za bolji, a svaki idući korak, vrijednost zamijenjenih predmeta bila je veća.

Neki od tih predmeta su MacBook Pro, vozilo za golf terene i Toyota 4Runner. Ortizova 14 zamjena bila je Porsche Boxter iz 2000. godine, kojeg je dobio za Ford Bronco iz 1975. godine. Cijena u pitanju bila je 9000 dolara.

Iako je napravio uistinu nevjerojatan posao sa zamjenama, on tvrdi kako nije završio. Njegov cilj je Cadillac Escalade. Ortiza čeka svijetla budućnost u svijetu biznisa, u to ne treba sumnjati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene