Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dan iz Manchestera spoznao je da je dobio nogu od djevojke Laure kada je išao na ručak. Ona je na Dan zaljubljenih zakupila reklamni pano te mu je putem plakata poručila da više nisu skupa.


Dobiti nogu na Valentinovo već je samo po sebi potencijalno brutalno iskustvo, ali dobiti nogu na Valentinovo na način na koji je to izvela jedna zlobnica iz Manchestera osobu krhkijeg karaktera moglo bi u najmanju ruku baciti u dugotrajnu depresiju.

>> Britney našla dečka za Valentinovo na internetu?

Vezani članci Djeca u vrtiću, ilustracija Međunarodni dan djeteta, a za njihova prava bore se mnoge udruge koje ističu: Pred društvom je još puno posla Slika nije dostupna U kadi sa svojim ljubimcem. Tko mu ne bi zavidio?

Veza Laure i Dana očito nije vodila nikamo, a razmjeri njihova ljubavnog brodoloma vidljivi su već iz stila kojim je Laura 'urbi et orbi' 14. veljače objavila prekid. 'Dan, ostavljam te da bih bila s Garyjem. Odjeću sam odnijela tvojoj majci i promijenila sam brave. Žao mi je što ovo činim na Valentinovo', stajalo je u hladnokrvnoj poruci objavljenoj na reklamnom panou u garaži pored jedne benzinske postaje u Manchesteru.

Laura je pano zakupila za oko sto funti, a taj joj iznos očito nije bio prevelik s obzirom da vrlo dobro zna da Dan svakoga dana prolazi pored tog panoa na putu u restoran u kojemu redovito ruča.

Fotografija 'vritnjaka' odmah je postala hit na društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook