Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobne posljedice

Kad prvi spoj krene po zlu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi spoj s potencijalnim partnerom mnogima sam po sebi predstavlja golem stres, no ono što su ovi ljudi doživjeli na prvim spojevima doista nije svakodnevno. Za neke su oni bili i kobni.

1. Yvette Rodier i Zach Snarr dugo su bili samo prijatelji, no 1996. godine poželjeli su nešto više i otišli na prvi spoj. Stali uz cestu kako bi fotografirali puni Mjesec, ubrzo je nedaleko njih stao još jedan automobil. Iz njega je izašao muškarac koji je izvukao pištolj te ubio Zacha i ranio Yvette. Kasnije se pokazalo da ubojica nije imao neki poseban motiv, na par je pucao 'iz fore'.

2. Prvi spoj bio je koban i za Njujorčanku Jennifer Rosoff koja je nakon večere pozvala svog partnera u stan. U jednom trenu je izašla na balkon kako bi zapalila cigaretu. Sjela je na ogradu, kao što je to i prije činila, no ograda se urušila, a Jennifer je pala u smrt sa 16. kata.

3. Mladi kineski biznismen odlučio je svoju novu djevojku odvesti na vožnju po selu. Uživali su prizoru sve dok s jednog kamiona na njih nije pao golemi kontejner. Oboje su, na sreću preživjeli, ali su 8 sati bili zarobljeni u zdrobljenom automobilu dok ih nisu uspjeli spasiti.

Mislio je da je dogovorio spoj sa ženom, kad ono…

4. Kći jednog ugandskog političara dopisivala se s jednim muškarcem putem Facebooka da bi ukonačnici dogovori odlazak na kavu. No umjesto ugodne kave, 26-godišnjakinja je bila oteta i zatočena u automobilu dva puna dana.

5. Leah Gibbs i Adam Minton upoznali su se putem Facebooka, a za prvi spoj dogovorili su gledanje filmove u njegovom stanu. Međutim, čim je Leah stigla Adam ju je zamolio da ga odbaci do prijatelja po nešto. Odvezli su se do trgovačkog centra, Adam je izašao i ubrzo se trčeći vratio naredivši joj da što brže vozi. Naime, upravo je bio počinio pljačku, a Leah mu je poslužila kao vozačica automobila za bijeg.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene