Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka koja je djecu ostavila same da bi otišla na wc, nakon povratka u sobu zatekla je pravi nered. Dva dječaka sobu su zasuli brašnom.


Soba je izgledala kao da se u njoj dogodila snježna oluja. 'Kao da se u njoj ispovraćao snjegović', komentirala je žena u šoku. Andrew i Jack zaigrali su se s brašnom i njime zasuli cijeli dnevni boravak.

Vezani članci Prosvjed protiv Trumpa i oružja (Foto: DPA/PIXSELL) Petogodišnjak vatrenim oružjem ubio svog godinu dana mlađeg brata, stradalo još najmanje troje djece Teško ozlijeđenu djevojčicu prevezli u KBC Zagreb (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Otac monstrum je u istražnom zatvoru, a evo što je ministrica Murganić odgovorila na pitanje hoće li majci oduzeti djecu

Iako ona šokirano izgovara 'o moj bože', djeca isprava ne obraćaju pažnju na njezinu zabrinutost, i razigrano joj govore neka pogleda kako 'divno' soba sada izgleda. Tek kasnije je pitaju zašto je uzrujana.

Nakon što je objavila video na you tubu majka je napisala: 'Nisam se osjećala dobro i u toaletu sam ostala duže nego inače. Tijekom tog vremena moja dva sina, stara jednu i tri godine otvorili su vreću brašna i uništili kuću.'