Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka koja je djecu ostavila same da bi otišla na wc, nakon povratka u sobu zatekla je pravi nered. Dva dječaka sobu su zasuli brašnom.


Soba je izgledala kao da se u njoj dogodila snježna oluja. 'Kao da se u njoj ispovraćao snjegović', komentirala je žena u šoku. Andrew i Jack zaigrali su se s brašnom i njime zasuli cijeli dnevni boravak.

Vezani članci Hitna pomoć (Arhiva: AFP) Dvoje djece mrtvo i četvero ozljeđeno u nerarješenom događaju u Velikoj Britaniji, policija sumnja na ubojstvo Alina Kabajeva (Foto: AFP) Putinova navodna ljubavnica u tajnosti rodila blizance? "Ispraznili su cijeli kat rađaone..."

Iako ona šokirano izgovara 'o moj bože', djeca isprava ne obraćaju pažnju na njezinu zabrinutost, i razigrano joj govore neka pogleda kako 'divno' soba sada izgleda. Tek kasnije je pitaju zašto je uzrujana.

Nakon što je objavila video na you tubu majka je napisala: 'Nisam se osjećala dobro i u toaletu sam ostala duže nego inače. Tijekom tog vremena moja dva sina, stara jednu i tri godine otvorili su vreću brašna i uništili kuću.'