Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ARA SHOES

Jedva čekamo ljeto da uskočimo u ara Shoes ljetne modele

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +1 PR Galerija 1/6 >>
Udobni i moderni modeli ara Shoes obuće upotpunit će svaku vašu ljetnu kombinaciju

Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +1 PR Galerija 1/6 >> Dolazak toplijih dana i viših temperatura nismo s oduševljenjem dočekali samo mi, već i naša stopala. Zatvorenu obuću koju smo mjesecima nosili napokon zamjenjuju lagani i prozračni modeli, u kojima naša stopala dišu, ali i koji mogu upotpuniti svaku našu ljetnu kombinaciju.

Ako su vam uvjeti za odabir ljetnih cipela i sandala udobnost i funkcionalnost, a pratite i modne trendove, onda su ara Shoes modeli obuće stvoreni baš za vas. O širini obuće nemojte brinuti jer su u ari modeli obuće izrađeni u nekoliko širina pa vjerujemo da ćete sigurno pronaći model koji savršeno pristaje vašem stopalu. Kožom prekriveni izmjenjivi ulošci, lagani potplati i mekani jastučići samo su dodatan plus da se odlučite za jedan od arinih modela.

  PR PR

Ara Shoes ljetne modele obuće karakteriziraju inovativnost u izradi i moderni detalji, omiljeni bijeli i pastelni tonovi, a prilikom izbora boja arini su dizajneri odabrali svijetlosive i srebrne tonove. Pri izradi ovosezonske kolekcije korišteni su prirodni materijali poput fine teleće kože, brušene kože i antilopa, upotpunjeni detaljima kao što su ukrasne kopče, biseri i laserske perforacije.

PR PR  

Sve obožavateljice cipela na petu znaju da su sandale klasik u koji se uvijek isplati uložiti. Bez obzira na priliku uvijek izgledaju elegantno, a najveća prednost je što pristaju na sve odjevne kombinacije, s potpeticom ili bez. Pete na ara Shoes modelima su ravne ili blago sužene, često prekrivene kožom, visine od 10 do 55 mm i time su idealne za cjelodnevno nošenje.

Modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

PR PR

Posjetite ara Shoes prodajna mjesta i na vrijeme se pripremite za ljetne dane.

Model:
12-35568-67 / 849,00kn
12-35572-66 / 849,00kn
12-39055-07 / 749,00kn
12-36801-07 / 749,00 kn
12-33530-12 / 749,00kn
12-37249-10 / 679,00 kn

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene