Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sjevernoj Kaliforniji na svijet su stigle identične trojke. To se događa jednom na milijun slučajeva.


Hannah i Tom Hepner dobili su trojke, 3 djevojčice, a ono što je još nevjerojatnije jest da su trojke začete prirodim putem. One se zovu  Abby, Laurel i Brin i potpuno su identične. Težina je jedino po čemu se sestre razlikuju.

Vezani članci Slika nije dostupna Rođene najteže trojke na svijetu! Slika nije dostupna FOTO: Rijeka je dobila nove trojke!

'Abby koja je najmanja, cijelo je vrijeme u trbuhu sjedila na sestri, a kada se rodila shvatila je da i nije toliko loše kad sestra ne sjedi na tebi', rekao je Tom Harper, otac trojki.

Iako su rođene ranije, trojke sjajno napreduju. Najviše brige imaju roditelji kako će se brinuti o 3 novorođenčeta odjednom.

>>Njemica rodila jednojajčane trojke

'Pomalo smo nervozni, ali nismo previše zabrinuti. Osjećamo da se možemo nositi sa svim ovim, a imamo i prekrasnu zajednicu u gradiću gdje živimo s puno ujaka i ujni i oni se vesele što će nam pomoći', istaknuo je otac.

Ono o čemu nisu morali brinuti su imena, jer su mogli nadjenuti sva 3 s liste omiljenih. 'Sjajno je što smo mogli iskoristiti sve favorite, nismo morali izvlačiti iz šešira ili nešto slično', rekao je otac.

Mala obitelj koja se preko noći povećala za 3 člana uskoro kreće kući u pravu avanturu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook