Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Težina različita

Jedan naprema milijun: Identične trojke hit u gradiću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sjevernoj Kaliforniji na svijet su stigle identične trojke. To se događa jednom na milijun slučajeva.

Hannah i Tom Hepner dobili su trojke, 3 djevojčice, a ono što je još nevjerojatnije jest da su trojke začete prirodim putem. One se zovu  Abby, Laurel i Brin i potpuno su identične. Težina je jedino po čemu se sestre razlikuju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istražuje i Guinness Rođene najteže trojke na svijetu! Slika nije dostupna Gabriel, Viktor i Petar FOTO: Rijeka je dobila nove trojke!

'Abby koja je najmanja, cijelo je vrijeme u trbuhu sjedila na sestri, a kada se rodila shvatila je da i nije toliko loše kad sestra ne sjedi na tebi', rekao je Tom Harper, otac trojki.

Iako su rođene ranije, trojke sjajno napreduju. Najviše brige imaju roditelji kako će se brinuti o 3 novorođenčeta odjednom.

>>Njemica rodila jednojajčane trojke

'Pomalo smo nervozni, ali nismo previše zabrinuti. Osjećamo da se možemo nositi sa svim ovim, a imamo i prekrasnu zajednicu u gradiću gdje živimo s puno ujaka i ujni i oni se vesele što će nam pomoći', istaknuo je otac.

Ono o čemu nisu morali brinuti su imena, jer su mogli nadjenuti sva 3 s liste omiljenih. 'Sjajno je što smo mogli iskoristiti sve favorite, nismo morali izvlačiti iz šešira ili nešto slično', rekao je otac.

Mala obitelj koja se preko noći povećala za 3 člana uskoro kreće kući u pravu avanturu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene