Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prava atrakcija

Je li ovo najneobičnija kuća u Hrvatskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niti jedan prolaznik ne može proći zagrebačkom Sigečicom, točnije Lopudskom ulicom, a da ne zamijeti kuću u vlasništvu Miljenka Marinića.

Vlasnikov cilj bio je stvoriti kuću kao galeriju. Sagrađena je 1937. godine, a ponosni MIljenko pojašnjava kako je upravo on najzaslužniji za to kako kuća danas izgleda. 

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

'Sve je to mojih novaca i ruku djelo. Većinu sam radio sam, nisam ni vodoinstalatera zvao.', ispričao je Miljenko čija je kuća postala turistička atrakcija.

'Dolaze posjetitelji često, pitaju me mogu li fotografirati, a ja im kažem da kod mene, hvala bogu, i imaju što fotografirati', dodao je Miljenko.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene