Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jana predstavila novu, limitiranu ediciju – Samo ljubav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu projekta Jana „Voda s porukom‟ u muzeju Mimara predstavljena je nova, limitirana edicija Jana Samo ljubav

 Nakon najljepše ljubavne priče, one o Malenoj i Klepetanu, Jana je u muzeju Mimara predstavila novu, limitiranu ediciju Jana Samo ljubav. Poruke ljubavi, najvažnije i najsnažnije ljudske emocije, imali su priliku pronaći svi koji su jučer zakoračili u Janin korner u muzeju Mimara. U novoj ediciji Jana bočica dominiraju motivi srca u različitim bojama i veličinama, simbolizirajući svu širinu, raskoš i snagu ljubavi te njezin nezaobilazan utjecaj na svakodnevni život. Da smo ljubav mijenja svijet i donosi pozitivne promjene u život prenose poruke ljubavi koje potpisuje Louise Hay na novoj ediciji Jana bočica, podsjećajući nas na to kolika je ljepota ljubavi te koliku vrijednost ima u našim životima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jana voda s porukom donosi ljubavnu priču Pratite dolazak svjetski poznatog Klepetana i uz poruke ljubavi pružite podršku Malenoj Slika nije dostupna Najljepša ljubavna priča NAPOKON! KLEPETAN I MALENA OPET ZAJEDNO

Romantičan prostor muzeja Mimara poslužio je kao odlična kulisa za predstavljanje nove edicije bočica Jane vode s porukom ljubavi. Brojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici imali su priliku biti dio ovoga lijepog događaja i svjedočiti kako je ljubav ta koja pokreće svijet, čini život ljepšim i iz dana u dan puni posebnom energijom. Uz glavnu poruku „Što više ljubavi dajem, više je imam“ svi prisutni bili su dijelom događanja koje je odisalo emocijama i poslužilo za stvaranje mnogih lijepih uspomenama.

Uz mnoge goste koji su poželjeli svoj primjerak Jana bočice s porukom ljubavi, u moć " target="_blank">#samoljubav vizije uvjerili su se, između ostalih, glumice Judita Franković i Marija Borić, umjetnica OKO, spisateljica Merita Arslani, Boris Banović, Antonija Blaće, Korana Gvozdić i Ivan Šarić, Tihana Harapin Zalepugin, Anamarija Brkić – A'marie, Nenad Sovilj, Renata Sopek i brojni drugi te s oduševljenjem komentirali novi vizualni identitet Jana bočice. Uz osmjehe zadovoljstva čitali su poruke koje su ih podsjetile da je u životu najvažnije voljeti, jer „Što više ljubavi dajem, više je imam“.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene