Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JANA OSVOJILA ZLATNU MEDALJU

Jana na svjetskom natjecanju Monde Selection okrunjena zlatom

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/5 >>
Jana prirodna mineralna negazirana voda, prva je hrvatska mineralna voda koja je na prestižnom internacionalnom natjecanju Monde Selection osvojila zlatnu medalju (Gold Quality Award) za kvalitetu proizvoda.

 Monde Selection je prestižno natjecanje za kvalitetu u svijetu i njegova tradicija datira još iz 1961. godine, a Jana je prva mineralna voda iz Hrvatske koja je osvojila ovu značajnu nagradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jana predstavila novu, limitiranu ediciju – Samo ljubav Slika nije dostupna Najljepša ljubavna priča NAPOKON! KLEPETAN I MALENA OPET ZAJEDNO

Misija ovog natjecanja je ocijeniti proizvode prema najvišim kriterijima koje procjenjuje neovisni stručni žiri, a sve s ciljem kako bi potrošač pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, bio siguran da bira visokokvalitetan proizvod ocijenjen prema najvišim međunarodnim standardima.

PR PR

„Upravo je ova zlatna medalja još jedna svjetska potvrda Janine kvalitete. Jana je zaista iznimna voda, a tome u prilog govore činjenice da je sa 800 metara dubine, nakon 7000 godina, prije svakog ljudskog onečišćenja stigla filtracijom kroz dolomitsko stijenje, prirodno zaštićena na svom prirodnom putu te je njen prvi susret s današnjim svijetom trenutak otvaranja bočice. Upravo njezinu kvalitetu potvrdio je i žiri svjetskog natjecanja Monde Selection dodijelivši joj nagradu u konkurenciji čak 516 proizvoda u kategoriji „Pivo, voda i negaziranih pića“. Istaknula je Maja Vukorep, rukovoditeljica grupe proizvoda Jana.

U natjecanju koje ima sedam kategorija i četiri razine nagrada kušano je i testirano 2948 proizvoda iz 90 zemalja. Proizvode je ocjenjivalo 70 nepristranih međunarodnih stručnjaka - Michelinovi kuhari, svjetski poznati enolozi, sveučilišni profesori i nutricionisti. Za visoku kvalitetu proizvoda nagrađeno je 973 kompanija, među kojima i Jamnica plus d.o.o. za Jana prirodnu mineralnu negaziranu vodu.

PR PR

„Kriteriji i parametri ocjenjivanja variraju ovisno o vrstama proizvoda koji se ocjenjuju, ali uvijek su u okvirima globalnoga pristupa evaluaciji. Stručnjaci Monde Selectiona ocjenjuju okus, miris, vizualni aspekt te određene specifične karakteristike, a u obzir uzimaju i informacije koje su dane potrošačima, korištene sastojke, inovacije, pakiranje i vjerodostojnost reklamnih tvrdnji. Prema svemu navedenome, možemo reći da se radi o zaista respektabilnom priznanju za Janu.“ zaključila je Mašenjka Katić, magistrica nutricionizma i prva certificirana somelijerka za vodu u Hrvatskoj.

Rezultati natjecanja službeno su objavljeni početkom lipnja na godišnjoj dodjeli nagrada u Rimu. Dobivanjem ove nagrade, Jana prirodna mineralna negazirana voda dobila je međunarodnu potvrdu svoje vrhunske kvalitete.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene