Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLIKLINIKA ARENA

Izgubili ste jedan ili više zubi? Evo što možete učiniti...

PR
PR
Zdrav i lijep osmijeh san je svake osobe. Osim što on predstavlja važnu komponentu sveukupnog zdravlja, osobu ispunjava osjećajem samopouzdanja.

 Razlozi izgubljenog zuba mogu biti različiti, ali jedno je sigurno - nedostatak zuba nosi posljedice, one estetske i funkcionalne.

Pročitajte i ovo PR POLIKLINIKA ARENA Zdravlje nema cijene i ulaganje u njega uvijek je dobra ideja - prijavite se na besplatan pregled Autor fotografije: Poliklinika Arena POLIKLINIKA ARENA Mali vodič za pravilnu oralnu higijenu

 

Nedostatak zubi može se trajno riješiti ugradnjom zubnih implantata koji posljednjih godina postaju sve popularniji među pacijentima koji se sve češće odlučuju za ovo rješenje. Ugradnja zubnih implantata predstavlja bezbolan, brz i siguran zahvat.

PR PR

Ako vam nedostaju svi zubi, možete se odlučiti i za popularnu metodu pod nazivom ALL-ON-6. Ova se metoda odnosi na područje napredne zubne implantologije pomoću koje je moguće riješiti nedostatak svih prirodnih zubi. Najučinkovitiji i najmoderniji oblik terapije kod bezube čeljusti su fiksni zubi na 6 zubnih implantata i to kada nije moguće postići stabilnost kod potpune ili parcijalne zubne proteze. Metoda ALL-ON-6 podrazumijeva poseban pristup koji kombinira ugradnju zubnih implantata i izradu svih fiksnih zubi koji se trajno pričvršćuju na ugrađene zubne implantate.
Prilikom žvakanja hrane dio sila prenosi se preko implantata ravnomjerno na kost. Zahvaljujući ovom rješenju rasterećuje se sluznica i pacijenti mogu razvijati veće sile tj. žvakati tvrđu hranu, a zubni most pritom ostaje stabilan. Na taj je način, osim estetskog dijela, riješena i funkcionalnost, odnosno žvačna funkcija koja je pacijentima od velike važnosti.

Ukoliko želite saznati više o rješenjima za izgubljeni zub i jeste li kandidat za ugradnju zubnih implantata, obratite se s povjerenjem u Polikliniku ARENA na telefonski broj 01/6542-655.

Stomatološka poliklinika ARENA
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb
Tel: 01/6542-655
Web: http://www.arenapoliklinika.hr
E-mail: info@arenapoliklinika.hr
Facebook page: https://www.facebook.com/ArenaPoliklinika/ 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene